TiaoBug Deti, Mládež Dlhé Rukávy Milú, Tlačené Úplné Pokrytie Konzervatívny Hidžáb Burkini Plavky Dievčenské Plavky s Nohavice Nastaviť

€12.50


Set Zahŕňa : 1Pc Plávať Topy, 1 Pár Nohavice

Stav : Nové značkou

Materiál : Polyester, Spandex

Funkcie :

Plavky sú vyrobené z polyesteru a spandex materiál, ručné umývanie.

Veľkosť Tabuľky znamená vekovým pre dievčatá, ale sú pre všeobecné iba informatívne.

Dlhé rukávy, s kapucňou dizajn, predné vytlačené s priateliek vzor. Vytiahnuť na uzavretie. Č vatovaný a č hrudníka kruhu. Mathing plnej dĺžke nohavice s elastickým pásom.

S kravatou z topy, nohavice, aby hornej jazdy na koni až kým plávanie. Tvárny tkanina, jemnú textúru, rýchle suché, pohodlné a priedušná na nosenie.

Na úplné pokrytie plavky nie len fit blízkom východe mladé dievčatá, ale aj ostatné deti, ktoré milujú skromný štýl plaviek, alebo potrebujete plné pokrytie uniknúť slnečného svetla, a dokonca môže byť použitý na potápanie, surfovanie po webe, atď.

Tabuľka Veľkostí :

Navrhol, vek a výška je len pre referenčné účely. Ak váš meranie plávajúce medzi dvoma veľkosťami, odporúčame výber väčšie veľkosti. (Merania uvedené v tabuľka veľkostí nájdete na položku merania, nie tela)

Priateľské Tipy: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: tween bikiny, plavky, burkini moslimských, nb2lh, dieťa plavky, deti plavky, plavky teen, bikini flamingo, plavky teen, klasické plavky, moslimské plavky.


( 1 Hodnotenie )

Počet