Dlhé páky

€9.10


Zbrusu nový a veľmi jednoduchá montáž. Skvelý vzhľad, tento páky je zrejmé, že váš bicykel veľmi cool úpravy! Táto dvojica brzdy a spojky páky sú kompatibilné s

Pre Ducati

HYPEMOYARD 1100 / S / EVO SP ROKY 2007-2012

Špecifikácia: Vysoká kvalita 6061-T6 hliník CNC povrch Farba: Čierna páky s Červeným Adjustor (ak potrebujete iné kombinácie, prosím zanechať poznámka v objednávke) Balík, vrátane brzdové páky a spojka páky Plne 6 pozícií nastaviteľné Páčky Length: 147mm / 5,8 " 1 Pár Spojka a Brzdové Páky Perfektný strih a žiadna úprava je potrebná žiadna inštalácia pokyny obsiahnuté. Objednávanie Návodu: Krok 1 : Prosím uistite sa, že model a rok na bicykli, a ak váš bicykel má OEM originálnych brzdových valcov a spojka ostriež sme loď, páčky rovnako ako naše tittle, ak potrebujete iný model, prosím, kontaktujte nás a. dajte nám vedieť. (Prosím, nechcem porovnávať svoje páky s našimi obrázky, obrázky nemusia rovnaký model ako tittle, stačí si kúpiť to podľa názvu alebo položka opis.) Krok 2 : Ak je v OK s farbou páky alebo poistných udalostí, môžete zabudnúť na tento krok 2, ak nie, prosím, povedzte nám, aké farby sa vám to má byť.

PS: ponúkame 10 druhov farieb pre páky, 10 farieb pre poistných udalostí, Ak potrebujete upraviť v rôznych farbách z našich obrázkov, prosím, neváhajte kontaktovať nás, ďakujem.

Ak sa vám páči iný produkt, prosím, vstúpte do môjho obchodu domovskej stránke ALEBO na základe tohto záznamu!

Štítky: flex klávesnice macbook, a1175 batéria macbook pro, tetra, LTN133AT07, vintage dámy priateľ džínsy pre ženy mama vysoká, hypermotard, jean slim, kira kráľovná, ducati hypermotard, výkon metro.


( 0 Hodnotenie )

Počet