Vintage Plniace Pero Pierko Brko Dip Pero Plniace Perá S Atrament +3 Nibs Nastaviť Box pre školy Darček k Narodeninám kaligrafické pero

€6.10


Retro Klasické Plniace Pero Pierko Dip Pero, Atrament Fľaša Nastaviť Papiernictvo Darčeka pre Narodeniny

Toto je pierko dip nastavenie pera s 3 dip pero nip, uspokojí vaše viacerých písanie potreby. Vyrobené z prírodného peria, pohodlné držanie. Elegantný, antik, a jedinečné, perfektné darčeky pre svojho priateľa, členov rodiny a učiteľov.

Funkcie: Retro Klasickej Štýl: Rafinované modelovanie s vynikajúcou vyrezávané vzor, tak krásne a plné mimo umelecké. Luxusné Pero Nip: Veľmi ostrý a vhodné napísať tenké a krásne línie, ako hairsprings. Vytvárať krásne riadky. Jednoduché použitie, nie je potrebné pridať atrament, dip atrament a priamo použiť. Prichádza s 3 dip pero nibs, ktoré môžu spĺňať vaše odlišný potreby. Ľahké, veľmi pohodlné držanie, veľmi praktické praxi kaligrafie s ním.

Špecifikácia:

Materiál: Perie + Zliatiny + Nehrdzavejúcej Ocele

Štýl: Retro, Európsky Štýl

Nib Typ: Sharp

Atrament Dodanie Metóda: Dip Atrament

Pero Dĺžka: Cca. 25-26 cm / 9.8-10.2 v

Rámček Veľkosť: Cca. 20.8 x 14,8 x 4cm / 8.2 x 5,8 x 1.6 v

Package Hmotnosť: 245g

Zoznam balíkov:

1 * Pierko Dip Pero

3 * Výmena Nib

1 * Atrament Fľaša (Bez Atramentu)

Štítky: kovové guľôčkové pero, komické nib, plniace pero drevené, plniace pero jinhao, plniace pero, atrament, atrament stick, u brán mont blanc vo francúzsku, pero, kaligrafia pierko, dip sklo pero.


( 0 Hodnotenie )

Počet