Vysoká Kvalita Wireless Presenter Remote PowerPointer LCD Displej USB Nabíjateľné PPT Pero

€10.16


Popis:

Lúč Farba: Červená

Nabíjanie parametre: 4.75 V-5.25 V 200-250mA

Pracovné napätie: 3.6 V-4.2 V 300mA polymérová batéria

Pracovný čas: viac ako 10 hodín nepretržitej práce)

Účinná vzdialenosť: diaľkové ovládanie vzdialenosť 100M, laserové vzdialenosti väčšej ako 200 M

Použiteľný software: Plná podpora pre Powerpoint, Keynote a Prezi

Zodpovedajúce funkcie: Podpora stránke nahor a nadol, na celú obrazovku a čierna obrazovka funkcie. Stlačte page up tlačidlo na dosiahnutie stránky do funkcie, a dlho stlačte kláves page up tlačidlo na dosiahnutie plnej obrazovky / exit celej obrazovke funkciu. Stlačte na stránke otočením kľúčom k realizovať ďalšiu stránku zapnutím funkcie, dlhým stlačením otáčanie stránok realizovať čierna obrazovka / exit čierna obrazovka funkcie, a pridať odkaz funkciu.

Funkcie:

1. Funkcia stránky otočením kľúča môže byť voľne prepínať medzi šípok hore a dole, vľavo a vpravo, a Page Down / Up na počítači, plne podporuje Powerpoint, Keynote a Prezi.

2. Automatický pohotovostný režim, hlboký spánok, vypínač, triple úspory energie dizajn, aby výrobok energeticky úsporné a používať dlhšie. Nezávislý spínač dizajn môže zabrániť elektrické netesnosti spôsobené stlačením tlačidla, keď je výrobok v sáčku.

3. Laserové svetlo je zapnutie a vypnutie, ktorá spĺňa tradičné použitie návyky.

4. Ultra-dlhé vzdialenosti prevádzky.

5. Použitie 300mA polymer lithium batéria, Micro USB rozhranie, môžete použiť počítač USB a port a mobilného telefónu nabíjačku pre nabíjanie, eliminuje problémy výmena batérie.

Balenie zoznam

Package zahrnuté:

1 x PPT Pero

Štítky: logitech ukazovateľ, laserové pero ukazovateľ, crystal jogy, ovládanie programu powerpoint, laserové ukazovátko usb, laser usb svetlo, nabíjateľná zadné svetlo lasera, laser powerpoint, powerpoint presenter remote, mačka laser usb.


( 0 Hodnotenie )

Počet