FDGAO Slúchadlá Bezdrôtové TWS Šport Headsety, Slúchadlá Bluetooth 5.0 Vodotesné Slúchadlá S Mikrofónom Pre iPhone Samsung Xiao

€4.39


Špecifikácia: typ: in-ear slúchadlá Bluetooth protokol: Podporuje: HFP 1.7HSP1.2, A2DP 1AVRC1.65SPP 1.2 a PBAP1.0 Music čas: cca 4-5 hodín (úplné nabitie batérie na jedno použitie) Hovor čas: cca 4-5 hodín (plný výkon na jedno použitie) Pohotovostný režim: 150H (vyžaduje zodpovedajúce plnenie priestoru) Bluetooth vzdialenosť: cca 10 metrov Slúchadlá čas nabíjania: 1-2H Pracovná teplota: -10 °C-55~C Vodotesný : Vodotesný pre Život, na starostlivosť ( Sweatproof,rainproof,odolné proti striekajúcej vode .Môžu sa však používať na potápanie,sprchovacím kútom atď. ) Spôsob pripojenia: single/double zadarmo na použitie, Farba: Čierna Funkcia: Hudba play/pause, spojiť/zavesiť telefón, odmietnuť hovor, CVC8.0 redukcia šumu, núdzové napájanie, hore a dole pieseň zapínanie, binaural HD hovor. Kompatibilné zariadenia: zariadenia Bluetooth, napríklad pre Xiao, Samsung, iphone, Huawei, oppo, vivo, Lenovo, tablet, atď. (S Bluetooth, musíte použiť adaptér Bluetooth) Tip: Prosím, nabite ju pred použitím. Aktuálne keď je nabíjanie slúchadiel je 50 mA, a nabíjací prúd nabíjania priestoru je 500 mA. FAQ Q: Prečo nie je topánka, keď prvýkrát použiť ,Ako to opraviť? Odpoveď:produkt môže dôjdu energie počas prepravy. Prosím, nabíjanie nabíjanie priestoru a slúchadlá pred použitím. Q: Prečo nie je možné výrobok bude účtovať ? Ako si to overiť ? Odpoveď: skontrolujte, či plnenie priestoru rozhranie a nabíjací kábel sú normálne . a zabezpečiť, nálepky, slúchadlá nabíjania rozhranie je odstránený. Otázka: Čo je predvolený jazyk tohto štuple, Ako to zmeniť ? Odpoveď: predvolený jazyk je Čínsky a anglicky. Reštartujte tieto dve slúchadlá, a potom dvakrát kliknite pravým slúchadlo skôr, než oni sú pripojené, predvolený jazyk sa zmeniť . Q: Prečo je tam jedna strana, ktorá nemôže byť pripojený normálne?Ako to opraviť ? Odpoveď: Tento produkt je možné dosiahnuť mono ucho režime. Ľavé slúchadlo je hlavným zariadením. Ak je váš mobilný telefón je pripojený k pravej slúchadlá prvé, pravé slúchadlo bude zadajte jednom uchu režim, tak, že ľavé slúchadlo sa automaticky vypne. Preto musíte reštartovať headset, a potom sa headset na ľavej ak sa chcete pripojiť s telefónom. Potom sa právo slúchadlá. Po prvé pripojenie úspešné, headset sa automaticky spárovať.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, Xiao, úradný xiao, bluetooth earpiec, bluetooth receiv, handfree, fones sem fio, earphon, čínske slúchadlá sady, ios slúchadlá.


( 5 Hodnotenie )

Počet