Inteligentné Okuliare Diaľkové Ovládanie Vysoko Inteligentné Okuliare Nepremokavé Bezdrôtové Bluetooth Hands-Free Volanie Hudby Audio Otvorené Uši Slnečné Okuliare

€18.19


Popis:

1. Bluetooth Okuliare Reproduktora: dynamický ovládač, unikátny zvuk dutiny dizajn sluchu, vyhnite sa prekážkam. Open-ear dizajn vám umožní vždy dávať pozor na svoje okolie, vyhnúť sa nebezpečenstvu a užiť si hudbu.

2. Otvorené ucho Riešenie: riešenie umožňuje nielen na počúvanie hudby, prijímať hovory, ale aj počuť hlásenia z okuliare, zatiaľ čo stále počúvať svet okolo vás.

3. S potlačenie Šumu Mikrofónu: Tento bezdrôtový Bluetooth 5.0 má širokú škálu kompatibility. Inteligentné okuliare majú zabudovaný potlačenie šumu mikrofónu, ktorý vám umožňuje volať a prijímať hovory. Takže okuliare sú ideálne pre cyklistiku, beh, jazdu autom, box, rybolov, basketbal, nákupy a iné outdoorové aktivity, môžete ľahko urobiť volania s vysokou kvalitou zvuku.

4. Vysoký Výkon: čas Nabíjania: 2 hodiny, pohotovostný čas: 6 hodín, prehrávanie hudby približne 3-4 hodiny (na základe rozdiel v hlasitosti a zvuku zdroj), kontinuálne hovorí o 4-6 hodín.

5. IPX7 Nepremokavé slnečné Okuliare: Naše bezdrôtové Bluetooth 5.0 okuliare sú navrhnuté a majú dobré vodotesné účinok, ktorý možno ľahko odolávajú potu a dažďu. Okuliare sú ideálne pre športové, hudba a hovory.

Špecifikácie:

Objektív: anti-modré šošovky

Objektív materiál: Akryl

Rám materiál: ABS + PC

Typ reproduktora: dynamický reproduktor

Mikrofón: -40dB±3dB

Kompatibilné konfiguračné súbory: A2DP, AVRCP, HSP, HFP

Prenosová vzdialenosť: 33 stôp (10 m)

Batéria: Nabíjateľná lítium-iónová, 100mAh

Nepretržitého prehrávania: 3-6 hodín (normálny objem)

Pohotovostný čas: 10 dní

Čas nabíjania: 2 hodiny

Vodotesný hodnotenie: IP7

Bluetooth verzia: CSR5.0

Pracovná teplota: -10℃-+ 50℃ vlhkosť 0-90%

Farba: Čierna

Balenie Zoznam:

1*Bluetooth Okuliare

1*USB Magnetické Kábel

1*Manuál

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, husa vzduchu struky, archeer bluetooth bezdrôtový mikrofón, bem bluetooth slúchadlá, loď bluetooth slúchadlá neckband, bluetooth earpiec, modrý zub slúchadlá hovor, handfree, headphon bezdrôtové, hifi ofc audio kábel.


( 0 Hodnotenie )

Počet