JBL Vytrvalostný, Skok Športové Bezdrôtové Slúchadlá Bluetooth Slúchadlá Nepremokavé HIFI Hlboké Basy Zvuk Profesionálny Headset Handsfree

€63.63


JBL Vytrvalostný, SKOK slúchadlá majú svoje späť, keď je čas, aby vaše cvičenie míľovými krokmi dopredu. Zaručene nikdy ublížiť alebo vypadnúť, tieto púčiky umožňujú premeniť na energiu – okamžite. Slip na PowerHook™ dizajn a oni automaticky napájania. Pohyb v dôvere s bezdrôtovým neckband a TwistLock™ ucho tipy. Vydržať prvky s IPX7 hydroizolácie a 8-hodín životnosti batérie. A ak to nestačí, byť pripravený pre viac v priebehu niekoľkých minút vďaka výhodnej Rýchlosť Nabitia batérie.

8 hodín bezdrôtové prehrávanie s Rýchlosť Nabíjania batérie

Bezdrôtová umožňuje prenos kvalitnej hudby cez plnú 8 hodín bez obáv z chaotický drôty zasahovanie do tréningu. Len 10 minút, môžete moc slúchadlá za hodinu používania. PowerHook

Bezpečné uchytenie ucho dizajn, ktorý automaticky zapína zapnutie/vypnutie pri uvádzaní na alebo pri rozbehu, slúchadlá Nikdy neublížil. Nikdy sa dostanú von.

Vďaka TwistLock a FlexSoft technológií, tieto slúchadlá sú ľahké a ergonomicky postavený zabezpečiť pohodlie a stabilitu bez ohľadu na cvičenie.

Štítky: jbl t450bt, jbl melódiu, jbl rock, headphon jbl, handsfree, prípad pre jbl tws, handfree, jbl naladiť 500 bt, bose soundlink, jbl 400bt live.


( 0 Hodnotenie )

Počet