MQ 30 Ks Čínskych Lekárskych Hot Capsicum Úľavu od Bolesti, Sadry na Kĺby Bolesť Striedajúci Porézne Čili Patch zdravotníckych Výrobkov.

€7.30


30pcs / veľa Hot Capsicum Omietky Čili Omietky Úľavu od Bolesti PORÉZNE CAPSICUM OMIETKA pre Telo Čínsky hot capsicum omietka je flexibilný bolesť striedajúci patch.Po nanesení jeho zložky prenikajú do pokožky a sú absorbované, teda stimuluje krvný obeh okolo oblasť bolesti. Produkt poskytuje rýchle, dlhotrvajúce bolesti úľavu a pohodlie pre hodiny. Felxible materiál s Stredná Veľkosť vhodná pre úľavu späť bolesti svalov, kolena, bolesť kĺbov, mrazené krku, ramená, zápästie bolesť, rameno únava, reumatoidnej artritídy. môžete vystrihnúť Patch na akúkoľvek veľkosť, ktorú chcete fit mieste bolesti! Aktívne Zložky: Capsicum Extrakt z 12,5 mg ; Mentol 50 mg ; Gáfor 50mg Veľkosť: 7*10 cm Balení: 1 kus/taška Varovanie nepoužívajte: 1. na rany alebo poškodenú kožu. 2. ak ste alergický na aspirín alebo salicylátov. 3. s vykurovacím panelom. 4. keď potenie (napríklad z cvičení, alebo tepla), 5. s, alebo v rovnakom čase ako iné externé aplikácie produktov. Opýtajte sa s lekárom pred použitím: ak ste alergický na externé aplikácie, produkty Pri používaní tohto výrobku: * nepoužívajte inak ako podľa návodu. * vyhnite sa kontaktu s očami, sliznicami membaranes alebo vyrážky. Prestaňte používať a požiadajte lekára, ak: * podmienky zhoršujú * príznaky pretrvávajú dlhšie ako 5 dní. * príznaky upratať a opäť dôjsť v priebehu niekoľkých dní. * vyrážka, svrbenie alebo nadmerné podráždenie pokožky vyvíja. Ak tehotná, alebo pri dojčení, opýtajte sa lekára pred použitím.

Štítky: bolesti svalov, pre zdravie, bolesť, vlastná maska proti prachu, lekárske istrument, capsicum, krém na hemoroidy, loptu spoločné, čili korenie, muži kapela pomoci.


( 1 Hodnotenie )

Počet