24pcs Prostatic Pupok Omietky Bylinné Lekárske Omietky ZB Urologických Škvrny Muž Prostatic Liečba Zdravotnej Starostlivosti Čínskej Medicíny

€4.09


Choroby prostaty boli dôkladne študoval tým, Hippokrates a Galen (Rímsky lekár) pred tisíckami rokov. Muži všetkých vekových kategórií sa môžu trpieť akútne alebo chronické prostatitic s alebo bez močových prekážka. Starší muži, bohužiaľ, trpí vážnym ochoreniam ako je hypertrofia a hyperplázia prostaty. Zápal prostaty môže poškodiť funkčnosť prostaty a majú vplyv na produkciu spermií. V dnešnej dobe, takmer polovica mužskej populácie vo veku 20-50 bola alebo bude postihnutých touto chorobou v určitom okamihu svojho života.

Prostatic Pupok Omietka - omietka nanáša priamo na pupok pri liečbe prostaty - má unikátne zložky, ktoré stimulujú krvný obeh a liečiť prostaty. To lieči aj najzávažnejších prípadov zápal prostaty a rozšírenie. Indikácie: 1.Zníženie tepla a vlhka, posilňujú krvný obeh. 2.Používa sa pre zápal prostaty a benígna hyperplázia prostaty spôsobené frekvencia a naliehavosti, bolestivé moču a močových ciest, zápal. Moču, inkontinencia,Bolesť pri močení ,bolesti chrbta ,Bolesti v oblasti mieška 3.Nephritis ,obličkové (ochorenie obličiek) 4.Sexuálna Impotencia,zväčšovacieho prístroja prostaty,Sexuálny a erektilnej dysfunkcie,Časté močenie Slabý prúd,Neúplné močenie,vstávanie v noci ísť Smeroch: 1. Umývanie pupka oblasti, s vlažnej vody 2. Otvorte puzdro (spolu líniu rezu) 3. Získajte omietky von a vyberte pripojené papier z jednej strany 4. Aplikovať omietku s jeho lepiacou stranou nadol na pupok 5. Jedna náplasť je možné použiť pre 1 6 dní. Odstránenie sadry a čistú pokožku 7. Opakujte postup do 24 hodín. Upozornenie: nepoužívajte príliš veľa soli vo vašej strave počas liečby. Nepite žiadne alkoholické nápoje. Nevzťahujú Prostatic Pupok Omietky priamo na otvorené rany/poškriabaný skin/tržné rany. Nevzťahujú omietky, ak ste alergickí na niektorú zo zložiek Prostatic Pupok Omietky.

Štítky: liek články, omietky, pre zdravie, orto evra transdermálna náplasť, lekárske istrument, massag prostaty, displej ds 5, krém na hemoroidy, muži kapela pomoci, vták kanvica.


( 2 Hodnotenie )

Počet