10Pcs/Veľa Čínska Tradičná Bylina Rinitída Ošetrenie Nosa Zdravotnej Starostlivosti, Zdravotníckych Nosový Sprej Chronickej Nádchy zápal vedľajších nosových dutín Sprej

€16.53


Funkcia: Odstrániť a inhibujú Staphylococcus aureus , Escherichia coli a iné patogény v nosovej dutine. Obnovenie nosnej funkcia čistenia,, úľavy na uncomfortableness z nosovej dutiny, ako zdurenie nosovej sliznice , nádcha, kýchanie, bolesti hlavy, hyposmia, nosové suché a svrbenie, chrápanie a poruchy spánku, ktoré zapríčinené akútna/chronická nádcha, alergická nádcha, zápal vedľajších nosových dutín, atrophic nádcha a prechladnutie. Výhody: dobrý vplyv na obštrukcie nosovej úľavu. 100% prírodné ingrediencie.saft s žiadne vedľajšie účinky, ktoré môžu dlhodobé používanie pre nos starostlivosti. Produkt môžete rozšíriť nosovej dierky rýchlo na úľavu zdurenie nosovej sliznice, samozrejme. Aby ste dýchať ľahšie. Použitie: nastriekajte produkt do nosovej dutiny. Jeden až Dvakrát striekanie za jeden čas. 3-4 krát za deň. Alebo ju použiť kedykoľvek budete potrebovať. čas použiteľnosti: 2 roky. Varovanie:Alergia ľudí a tehotné ženy, nepoužívajte ho, deti by mali používať za pomoc a poučenia z dospelých. Obchod: uchovávajte ho v zapečatenej v tmavom, chladnom a suchom mieste. Tri kroky k práci: Krok 1: Po použití, výrobok bude mať dobrý vplyv na zdurenie nosovej sliznice úľavu rýchlo. Aby ste dýchať ľahšie. Krok 2: Po zdurenie nosovej sliznice úľavu, vaše nosovej dutiny a okolo tkaniva, bude mať celkové čistenie vody, rozpustné látky, zabiť baktérie v nosovej dutine. zdurenie nosovej sliznice , nádcha, kýchanie, bolesti hlavy, hyposmia, nosové suché a svrbenie bude úľavu a zmizol. Krok 3: Po zabiť baktérií a vírusov, opraviť váš nosovej sliznice, pomoc a liečiť všetky druhy nádchy. Denne ochrany Rinitída pacientov: 1. Mať viac fyzických cvičení na silné vaše telo, podporí imunitu, vyhýbať chladu a udržiavať v teple. 2. Udržať nosovej dutiny zvyčajne čisté, žiadne fajčenie, žiadne pitie, držať preč od kože, peľ, baktérie, vírusy, prach atď. 3. Masáž strane nosa moring a noc je užitočný na liečbu Nádchy. 4. Nepoužívajte iné lieky náhodne. To prinesie až závislosť, bolieť vaše nosovej sliznice. 5. Umyte si nos s teplou vodou, ráno a namočiť nohy predtým, ako ísť do postele, ktoré môžu podporiť krvný obeh a byť užitočné vyliečiť Nádchy.

Štítky: sprej do nosa, pre zdravie, juul, lekárske istrument, nosový sprej, nosový sprej pre zápal vedľajších nosových dutín, nosový sprej pre rinitída, príslušenstvo medic, nosový sprej, Ucho Stud.


( 2 Hodnotenie )

Počet