Horúce 120Pcs/20Bags Diabetická Patch Stabilizuje hladinu Cukru v Krvi Rovnováhu Glukózy Nových Prírodných Bylín Diabetes Omietky D3067

€4.11


120pcs Diabetes Patch 100% Prírodný Bylinný Stabilizuje Hladinu Krvného Cukru a Rovnováhu Glukózy v Krvi Čínsky Mediacl Omietky

P ackage:120Pcs=20Bags(6Pcs v taške)

Skladovanie: Skladujte v chladnom a suchom mieste.

Čas použiteľnosti : 2 roky

Výroba Meno: Diabetes Patch

Použitie pre: Diabetes Liečby Liek

Veľkosti:

100% autentické, pracovať rýchlo, dobrá účinnosť. tento produkt je veľmi známy v číne ako adjuvantná terapia. účinnej liečby bez vedľajších účinkov.

Funkcie:

1.Diabetická Zdravie Patch. Jeho jedinečnosť je možné preniknúť cez kožu potrebné agentov do krvného riečišťa.

2.Priame dodávky v krvi zavádza potrebných látok v obehovom systéme, ktorý zasa pokles hladiny cukru.

3.Prerážajúce všetkých častí tela, dosiahnu tých, ktorí potrebujú uzdravenie. Diabetická patch ovplyvňuje telo transdermálne cez navael oblasti.

4.Rastlinné extrakty sú zahrnuté v patch, jemne pomáha pri správnom dávkovaní normalizovať hladinu cukru v krvi.

5.Bylinné liečby cukrovky sa zameria na reguláciu cirkulácie Krvi a Qi a vyrovnávacie systémy orgánov zlepšiť funkciu pankreasu a adresu vnútorné teplo a úbytku tekutín.

Funkcie:

1.Diabetická patch je určený na liečbu lokalizovaného diabetická periférnych zariadení

2.pomôcť zmierniť príznaky priniesla z diabetická neuropatia, ako napríklad hlboká bolesť, dýchavičnosť, zlá pamäť, časté močenie, tŕpnutie a bolesti v končatinách.

Zloženie:

Extrahované z Rehmanniae, Rhizoma anemarrhenae,Trichosanthin, maranta trstinová, kozinec, Scrophulariaceae, berberine, yam, borneol

Použitie:

1.Len na vonkajšie použitie

2.Umývanie pupok oblasti s teplou vodou,otvorte puzdro a vziať patch von, nalepiť ju na pupok ,

3.Jeden patch môžu byť použité pre 2-3 dní. Pretože účinnosť spomalí v priebehu času. takže je lepšie použiť 1pcs pre 8-teda 12-denne.Potom ju odstráňte a čistú pokožku.

4.3 tašky ako priebeh liečby. 3-5 ošetrení (9-15 tašky) sú navrhované na dosiahnutie čo najlepšieho výsledku.

Poznamenať:

1.Po použití diabetická patch, ak užívate iné chemické medicíny, prosím, zastavte to, prosím, meranie cukru v krvi každý deň a zaznamenávať ju.

2.80% pacientov, po použití 2 -3 týždne neskôr, hladina cukru v krvi sa zníži, potom sa zníži chemická medicína pomaly, krok za krokom.

3. Konečne, že môžeme prestať iný liek.

4.Kontraindikácie-Indikácie: koža poškodená a alergie, deti, tehotné a dojčiace ženy.

Štítky: diabetes omietky patch, glukóza, sumifun patch, lancets diabetikov, 993 nový zostatok, diabet patch, diabetická deň, glucometro, Hladina Cukru V Krvi, diabetická liek cukru v krvi.


( 1 Hodnotenie )

Počet