Parfumy Pre Mužov Dlhotrvajúci Parfum Spray, Sklenené Fľaše Parfumované Vôňa Prírodných Gentleman Klasické Miliónov Originálne Parfumy

€5.90


Popis: 1, To je feromón špicatý parfum, ktorý priťahuje ženy / muži na vás. 2, To nie je len parfum, ale obsahuje sexuálne feromóny, rovnako ako tie, prirodzene produkovaný ľudí. 3. Mužov a ženy vidí tieto feromóny a sú bezbranní proti ich omens. 4 vedecky navrhnutý feromón-založené vôňa pre ženy / mužov 5. Čerstvá vôňa sa obrátiť hlavami. 6. Na feromóny, ktoré ženy priťahovať mužov boli uvedené na prilákanie mužov a vzbudiť vzájomnú sexuálnu túžbu. 7. Elegantné Feromón vôňa vonia macho a fascinujúce Špecifikácia: Pohlavie: Unisex Čistá Hmotnosť: 100 ML Krajina / Región Výroby: Čína Typ Pleti: všetky typy pleti obsahuje: 1 x Parfum Poznámka: 1. Prosím, dovoľte 1-3mm rozdiel vzhľadom na ručné meranie. 2. Z dôvodu rôznych displejov a inom svetle, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: moje sexuálne hračky, fluffi sliz, sprej nepremokavé, sex hračky, ženy nad rýnom vône, mans originálne parfumy, muži nastaviť, os sklo, viagra, muži perfum.


( 1 Hodnotenie )

Počet