Imilab KW66 Smart Hodinky Fitness Sledovanie Tepovej frekvencie Obrazovky Spánku Monitor Pre Android Huawei Honor Xiao

€34.55


Imilab Smart Hodinky Fitness Sledovanie Tepovej frekvencie 340mAh Nepremokavé Spánku Obrazovky Monitora Bluetooth Pripomienka Hodinky

Upozornenie: ruský Akciový Model je IMILAB W10,aktualizácia po model je KW66.

Displej: V 1.28-palcový 2.5 D vody obrazovky tvoria krásny 175° zakrivené plochy prechod a použite semi-transparentné technológia robí celý sledovať zrejmé, čím používateľom jedinečný a román vizuálny zážitok.

Dno Shell: Na IML proces sa používa na zvýraznenie jasný a živý stereo víziu, vplyv a účinne zabrániť oxidácii a vyblednutiu, škrabance na zadnej strane plášťa, prach a nečistoty. Stredný Rám: Chladný kov matný stredný rám je prijaté, čo je tenká a tvrdý, ktorá zlepšuje celkovú štruktúru a tvrdosť produktu

Športový Režim: 13 spoločné športové Softvér, písma, UI, IKONA dizajn integrácie

1.28"3D HD Zakrivené Obrazovke

IMILAB KW66 je všestranný,all-in-one smartwatch s elegantným visage.To je tenší a ľahší než kedykoľvek predtým,pričom ponúka väčší displej. S 1.25" 3D HD Zakrivené Obrazovky,IMILAB KW66 obohacuje svoj neopakovateľný pôvab. 7 podporovaných jazykov (Francúzsko,angličtine (predvolený),španielčina,portugalčina,ruština,nemčina,arabčina)

30 Dní Výdrž Batérie

Viac čase nabíjania,menej starostí.Na IMILAB KW66 prináša full 30-dní og výdrž batérie bez straty funkčnosti. Výzvou? Napájanie hodiniek tejto smart s škálu funkcií.

Prispôsobiť Hodinky

Vytvorenie exkluzívne hodinky,aby bolo jedinečné,žiadne vytáčanie alebo kedykoľvek,len pre vás.Hodinky push Rôzne sledovať tváre môžu byť stiahnuté a tlačené z Aplikácie,slobodne sa pridať a zmeniť aj nové sledovať tváre na splnenie svojho denného zápas požiadavky.

Športové Údaje Plagát

IMILAB KW66 má srdce, myseľ,monitorovaním srdcovej frekvencie na 24 hodín a navrhnutý tak, aby fungoval s všetky spôsoby, ako sa pohybujete.

Väčší Senzor

Zameral sa na kardiovaskulárne zdravie,IMILAB KW66 sleduje vaše srdce cez každý tréning,či plávanie alebo jazda na bicykli.KW66 sleduje váš pokrok s 13 šport módy a prispôsobiteľné sledovania.

13Sport Režimy

Presne sledovať tréning stav v reálnom čase,low-spotreba senzory.

V ČASE Oznámenia Push

IMILAB KW66 je všestranný,all-in-one smartwatch s elegantným visage.To je tenší a ľahší než kedykoľvek predtým,všetkých a zároveň ponúka väčší displej. S 1.25"3D HD Zakrivené Obrazovky,IMILAB KW66 obohacuje svoj neopakovateľný pôvab.

IP68WATERPROOF Plne utesnená konštrukcia zabezpečiť KW66 je IP68-menovitý vodotesný.Je odolné proti denné umývanie rúk,denné expozície chemickým-založené produkty a zabezpečiť,bezstarostný zážitok v bazéne. *Nezabudnite odstrániť KW66 pred hit sprchovacím kútom alebo výlet do sauny,pretože všetky, ktoré pary môžu mať vplyv na tesnenie a aby bolo menej odolný voči vode nabudúce.

IMILAB Sledovať KW66 prichádza s dve kapely dodávaný v krabici Flexibilné šatník prostrediu

Čo je v krabici

1*Sledovanie 2*Dve kapely 1*pokyny 1*USB napájací adaptér

ŠPECIFIKÁCIA

Názov IMILAB KW66 Rozmer 45.3 mm×12,7 mm Bluetooth Verzia V5.0 Dotykový Displej Kapacitný dotykový displej Kompatibilita Android 5.1 alebo nad IOS 9.0 alebo vyšší Rozlíšením 240×240Pixels Displej 1.28 palcový TFT displej Voda a Prach Dôkaz IP68 Prevádzková Teplota -20-45℃ Výdrž Batérie 30 Dní Nabíjačka Magnetické Nabíjací kábel Kapacita batérie 340mAh Hmotnosť(s Popruh) 54 g Synchronizáciu údajov Môže byť nahrať do Aplikácie pre analýzu

Štítky: soulusic, cnc hodinky, ary hodinky, muži smart hodinky, náramok žena, aqara brány domov kit, mijia, amizfit, kingwear kw88 smartwatch, monitor pc.


( 3 Hodnotenie )

Počet