Auto Pneumatiky Nafukovacím DC 12 Volt Auto Prenosný Kompresor Čerpadla 260 PSI Auto Kompresor Pre Auta, Motocykle, Bicykle TSLM1

€5.57


Popis:

Ako používať: uzavrieť cigariet svetlo plug a vložte ho priamo do auta cigaretový zapaľovač. Zapnite čerpadlo vzduch prepínač. Po vzduchu, čerpadlo sa spustí, vložte vzduchu tryska na vrchole vzduchové hadice priamo do pneumatík ventil počuť zvuk úniku vzduchu z pneumatík. V čase, to znamená, že vzduch má už obehu, a trysku možno dotiahnuť nafúknuť, a vzduch je už vybitá.

Keď nafúknutia, meter ukazovateľ stúpa so stupňom pneumatiky nasýtenia. Keď sa ukazovateľ dosahuje vhodné tlaku v pneumatikách (tlak v pneumatikách vozidla pneumatiky je 223kpa=35PSI), plug a trysky sú vytrhnuté a práca je dokončená. Prosím, použite profesionálny loptu ihla a tryska tohto stroja spojiť s vzduchové trysky na nafúknutie lopty a iné vzduchu-náročné zariadenia.

Rozsah použitia: Tento stroj je vhodný pre inflácie pneumatík pre osobné automobily, bicykle, lopty, atď., a má širokú škálu aplikácií. V diaľnici, v prírode, alebo kdekoľvek, v aute pneumatiky zrazu unikli, a viac schopný hrať v jeho núdzové funkciu. Vždy pripravte si jedno, umiestnený v kufri auta, nezaberá priestor. Pneumatiky udržiavať správny tlak vzduchu v pneumatikách kedykoľvek, ukladanie, benzín, chrániť pneumatiky a zabezpečenie bezpečnej jazdy.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Prosím, kto auto motor po prvé, zvýšiť výkon, a nie konzumovať auto batérie.

2. Tento stroj je obmedzená na DC (DC12V12A) zdroj napájania. Nepoužívajte domácich vysoké napätie napájania.

3. Pri nafukovanie, prosím, aby 10 minút nepretržitej prevádzky na chladenie a oddych, ktorý môžete predĺžiť životnosť motora. Pri gumové boatis nafúknuté, môže pracovať nepretržite po dobu 30 minút.

4. Pri všeobecné pneumatiky nahustené, it4. Keď riadnym pneumatiky nahustené, môže dosiahnuť normálny tlak vzduchu v pneumatikách z 220KPA asi 3-6 minút. Veľké pneumatiky bude trvať trochu dlhšie.

5. Keď používate, ľudia by nemali opustiť telo, venujte pozornosť tlaku v pneumatikách kedykoľvek, nie príliš nasýtený.

6. Ak auto cigaretový zapaľovač nie je čisté a nie sú vodivé, alebo poistka je fúkané, stroj nemôže fungovať normálne. Prosím, uistite sa, že cigaretový zapaľovač je dobre vodivý.

7, stroj by sa mali vyhnúť vlhkosti, ťažký pád a piesku, bahna narušenia, aby sa zabránilo deti sa hrajú, tak ako nie je poškodená.

Špecifikácie:

Názov: Tri-v-jednom aute pneumatiky čerpadlo vzduch.

Materiál: ABS kovu.

Špecifikácie: 17.5*17.5*6.5 CM.

Nafukovacie rúrky dĺžka: 50 CM

Napájací kábel dĺžka: 240 CM.

Hmotnosť: 833 gramov.

Vhodné pre modely: malé auto pre domáce použitie

Package Zahrnuté:

1* auta pneumatiky nafukovacím

3 * ventil

Štítky: 12v kompresor, resun hailea čerpadlo vzduch, kompresor časti 220 v, auto kompresora, mačky, pet kočík, obchodné kompresor príslušenstvo, kondicionér kompresor 12v, vzduch akvarijné čerpadlo, olej kompresor 220v, strmeň radiálne.


( 3 Hodnotenie )

Počet