Nové 120W Nabíjateľná Kompresor Bezdrôtový Nafukovacie Čerpadla Prenosné Čerpadlo Vzduch Digitálne Auto Automatické Nafukovanie Nafukovacím Zariadenia

€19.60


Nové 120W Nabíjateľná Kompresor Bezdrôtový Nafukovacie Čerpadla Prenosné Čerpadlo Vzduch Digitálne Auto Automatické Nafukovanie Nafukovacím Zariadenia

Funkcie:

Digitálne obrazovky a automatické zastavenie funkcie

Veľké modré podsvietenie digitálny displej je vhodný pre užívateľské nastavenie predvoleného tlak. Auto pneumatiky pumpu bude automaticky prestať pracovať, keď tlak v pneumatikách dosiahne prednastavené tlak.

Tlak tester funkcia

Otvorte auta pneumatiky pumpu a pripojiť pumpu s tryskou, na obrazovke sa ukáže, tlak v pneumatikách na právo, umožňuje testovanie tlaku v pneumatikách v reálnom čase pohodlne.

Led svetlo

Led ľahký dizajn je pohodlný na nafúknutie pneumatík v tme situácie, ideálny pre nočné použitie.

Rýchly a efektívny dizajn

120w big power design vám prináša rýchle nabíjanie skúsenosti len s 35s čas nabíjania. Kovové duše môžu má vynikajúce stlmiť a dobrý odvod funkciu, poskytuje stabilné a rýchle nafukovanie služby.

Nabíjateľná dizajn

V 2000mah vstavanú batériu môžete podpora pre dlhý pracovný čas, nie je nabíjací kábel obmedzenia, praktické a pohodlné.

Rozsah pôsobnosti

Auto pneumatiky pumpu navrhnutý s humanized rukoväť je široká vhodný pre autá, bicykle, motocykle, Suv, Štvorkoliek a nákladné automobily, vrátane športového vybavenia.

Špecifikácia:

Typ: auto pneumatiky pumpu

Množstvo: 1pc

Materiál: plast + elektrický komponent

Farba: čierna

Dĺžka kábla: 3meter

Výkon: 120w

Napätie: 7.4 v/ DC 12v

Led: podpora

Batérie: vstavaná 2000mah

Package:

1* Auta pneumatiky pumpu

3* Tryska

1* USB kábel

Štítky: kompresor časti 220 v, auto kompresora, vacum čerpadlo vzduch 12v, christma, olejové čerpadlo pre čerpanie, čerpanie vody, boja nafukovacím, olej kompresor 220v, carsun auto kompresora, prach čerpadlo vzduch.


( 0 Hodnotenie )

Počet