Namontované vzduchové čerpadlo, tlaku v pneumatikách môže byť predvolené, prenosný digitálny displej čerpadlo vzduch, osvetlenie reflektor kompresor

€26.46


Popis:

Nafúknuť p185/r14 z 0-28 psi asi 2 minúty alebo menej. Zapojte priamo do zásuvky pre zapaĺovač vozidla. Pred spustením zariadenia, spustite motor a pripojte pneumatiky skrutku chuck na pneumatiky vretena ventilu.

Rýchle a presné automatické vypnutie. Jednoduché ovládanie. To automaticky zavrieť, keď požadovaný tlak vzduchu v pneumatikách je dosiahnutá. Keď preťaženiu, prehriatiu ochrana sa automaticky vypne.

Easy-to-read pneumatiky ukazovateľ tlaku V pneumatikách nafukovacím je vybavený veľkým, vysoko presné a jasné zobrazenie, ktoré vám môžu pomôcť vypočítať požadovanú hodnotu. Poskytuje 4 druhy zobrazovacie jednotky: psi, kpa, bar, kg/cm2.

Jasné led baterka Na kompresor má svetlé a dlhotrvajúci vstavané led baterka, ktorú možno jednoducho ovládať, alebo rýchlo opravený v tme, a zabezpečuje, že môžete byť videný v krízových situáciách a vyhnúť sa všetky potenciálne riziká počas prevádzky.

Viacúčelový prenosný automatické nafukovanie čerpadlo s 10 stôp napájací kábel a inflácie adaptér (3 ďalšie trysky), čo je veľmi vhodné pre osobné automobily, nákladné automobily, Štvorkolky, crvs, džípy, off-road vozidlá, motocykle, bicykle , Nafukovacie lode, športové lopty, vzduchové vankúše, vody, hračky a ostatné nafukovacie výrobky.

špecifikácia:

šedá

materiál: kov

Pracovné napätie: DC 12V

Napájanie: cigaretový zapaľovač

Pracovný prúd: 10a 10a

Menovitý výkon: 120w

Prietok: 35 l/min

Maximálny tlak hodnota: 150psi

Zobrazovacia jednotka: kpa, psi, bar, kg/cm2

Napájací kábel dĺžka: 10 ft

Dĺžka hadice: 2ft

Nepretržitý čas prevádzky: až 8 minút

Veľkosť: 20.4 * 15.7 * 8.9 cm

Hmotnosť výrobku: 1.7 libier

Obsah Balenia:

1 *Digitálny kompresor

1 * Náhradné poistky

3 * Tryska adaptér

Štítky: auto kompresora, kompresor vzduchové odpruženie 12 volt, 12 volt čerpadlo vzduch, 12 volt vzduchu, 12 kompresora, auto kompresora, kompresor 6 voltov, kompresor auto 12 volt, aerator kompresora 12 volt, radič kompresora 12 volt.


( 0 Hodnotenie )

Počet