Audew 12V 160PSI Akumulátorové Ručné Nafukovacie Čerpadlo Vzduch Auta Pneumatiky Nafukovacím LCD Digitálny Nabíjateľná Na Automatické Tiesňové Motocykel

€44.48


{infomodule}

Audew Bezdrôtový Kompresor, Prenosná Pneumatiky Nafukovacím, Ručné Čerpadlo Vzduch s Digitálny LCD displej, Nabíjateľná Li-ion batéria 12V 160PSI

Funkcia:

- 4 V 1 Funkcie - Tento produkt má 4-v-1 funkcia: LED osvetlenie, čerpadlo vzduch, tlak vzduchu v pneumatikách displej, batéria sa nabíja.

- Bezdrôtové & Veľká Kapacita Batérie

- Automatické Vypnutie - Jednoducho nastaviť požadovaný tlak s AUDEW pneumatiky nafukovacím potom zapnite ho, pneumatiky nafukovacím sa automaticky vypne, keď správny tlak vzduchu v pneumatikách je dosiahnutá. Super jednoduché použitie!

- Rýchle Nafukovanie - Nafúknuť plochou pneumatiky v približne 2 minúty alebo menej. Jeho silný 120W automobilové pneumatiky čerpadlo nedodáva nafukovanie vzduchu na pôsobivé rýchlosti 35 L/min, oveľa silnejší a rýchlo než tradičné čerpadla!

Popis Výrobku:

Názov Produktu: Auto Čerpadlo Vzduch

Vstupné napätie: 12V

Tlak vzduchu prietok: 35 L/min

Produkt výkon: 120W

Nafukovacie rúrky dĺžka: 28 cm

Rozmer výrobku: 60*300mm

Manuálu:

1 tento stroj je vhodný pre auto, pneumatiky, najmä 4x4, stredné autobus, 2 ton nákladné autá, automobily a iné väčšie pneumatiky, veľký objem, rýchle inflácie.

2 sa vzťahuje aj na motocykle, bicykle, lopty, gumové člny, pláž plávajúce miest, nafukovacie hračky a tak ďalej.

3 na diaľnici, v prírode alebo ráno do práce, pneumatiky zrazu unikli alebo pneumatiky sú injekčne, viac schopný hrať prvú pomoc.

4 pneumatiky udržiavať správny tlak vzduchu v pneumatikách, zabezpečenie bezpečnej jazdy, a uložiť benzín, auto, len v prípade, nekonečné použitie.

5, s kompletnou súpravou nafukovacie trysky, môžu byť použité pre pneumatiky, gumené člny, vzduchové vankúše, nafukovacie hračky, lopty, nafukovacie a mnoho ďalších použití.

Balík Zahŕňa:

1x Kompresor

1x Manuál

1x Nabíjací Kábel

1x trubice Nafukovacie

3x Trysky

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: dial indikátor tip, audi čerpadlo vzduch pneumatiky nafukovacím, audew skok starter, posteľ čerpadla, pneumatiky nafukovacím mi, inteligentné digitálne pneumatiky nafukovacím, skok starter, vzduchu v pneumatikách nafukovacím, semi slick, vzduch auto čerpadlo.


( 1 Hodnotenie )

Počet