100KS Zahustiť Jednorazové Plastové Nepremokavá Zástera pre Dospelých Biela Jasné, Kuchynské potreby Pre Kaderníctvo, Grilovanie, Pečenie

€7.76


Popis:

Názov produktu: 100ks jednorazové zástera

Hmotnosť: 0.328 KG

Veľkosť: Vhodné pre dospelých

Materiál: Plast

Farba: biela, mliečna, biela

Funkcie:

Udržiavať ju v čistote: Ideálny pre ľudí, ktorí pracujú v kaviarňach, kvalifikovaných obchodov, reštaurácií, alebo ľudia, ktorí pracujú v chaotickom prostredí.

Použitie: Použite naše výhodné biela zástera chrániť vaše oblečenie, šaty alebo tričko z škvrny alebo vlhkosti.

Jednoduché použitie: ľahké-to-wear dizajn, rýchle obliecť a vyzliecť, plus dlhé popruhy, je ľahko nadväzujú na zadnej strane. Môžete začať pečenie v priebehu pár sekúnd!

Vysoko kvalitné materiály: použitie vysoko kvalitných materiálov odolných voči trhaniu. Heavy-duty polyetylénu konštrukcie zaručuje odolnosť. Hmotnosť zástera je 2 mils, čo je dvakrát viac sily tradičné zástera a môže byť použitý na dlhú dobu.

Viac: môže byť použitý pre iné činnosti ako varenie, vrátane čistenie, maľovanie, porcie, priemyselné pouţitie, a mnoho ďalších aktivít. Je to bezpečné pre vás a vašu rodinu, najmä keď sú tam deti.

Viacúčelový: Používa sa na ochranu oblečenie pri príprave jedla, umývanie riadu alebo podávanie jedál na umenie strany. Môžu byť tiež použité pre umelecké projekty alebo šaty do hry alebo Halloween. Použite ho na zápas váš kuchár alebo čašník/čašníčka témy!

Balenie obsahuje:

100ks zástera

Štítky: zástera kuchár, gumová zástera, nepremokavá zástera, zástera variť, zástera žena kuchyňa, zástera kuchyňa, zástera farba, zástera kuchyňa ženy, zástera, zástera ružová.


( 0 Hodnotenie )

Počet