Módne oblečenie Plátno Nepremokavá Zástera Denim Kuchyňa Trakmi, Zástera Taška cez Rameno X4YE

€14.14


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

OOTDTY

funkcia:

*Jednoduché, unikátny a módny štýl dizajn, vyzerá to dobre, či je práca musí alebo nosenie vyhovujúce.

*X-tvarované popruh zvyšuje hmotnosť zástera a nástroje, aby sa zabránilo krku kmeň. To je vaša práca je pohodlnejšia.

*Vrecku zástery, ktoré možno poznáte, a to môže byť zladené s popruhom tvoriť nezávislý úložný vak, román, unikátny a módny dizajn

*Plátno zástera môže byť upravené tak, aby vyhovovali akéhokoľvek orgánu typ. Je to ideálny darček na špeciálny deň, alebo keď neviete, čo dať. Priateľ, priateľka, otec, matka, manžel, manželka bude veľmi šťastný.

*Napríklad, umelcov, baristu, kadernícky salón, gril, kuchárov alebo kováči, kvalitné a trvanlivé odolná plátno zástery, vhodné pre mužov a ženy. Ženy, môže pohodlne využiť všetky nástroje, ktoré potrebujú na svoje vrecká a zároveň chráni vás a vaše oblečenie zo všetkých možných materiálov alebo pracovných úrazov.

Voliteľné špecifikácie: tmavo šedá, hnedá, khaki, zelená

Materiál: Plátno

Veľkosť: 84x76cm 33.07x29.92in

Množstvo: 1Pc

poznámka:

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby 0-1 palcový chyba. Uistite sa, že vám nevadí, ponúkanie cien.

Milí kupujúci, vzhľadom na svetelné efekty, jas displeja, ručné meranie, atď., farbu a veľkosť medzi fotografiou a skutočné položky môžu byť mierne odlišné. Úprimne dúfam, že sa vám nemôže pochopiť! Ďakujeme!

zahŕňajú:

1x zástera móda

Štítky: zástera sexi telom, kuchynské zástery denim dievča, polyuretánu nepremokavá zástera, bielizeň zástera logo, zástera kuchyňa, zástera biela kuchyňa, dlho stierky, zástera pre mužov kuchyňa, zástera, zástera móda.


( 0 Hodnotenie )

Počet