2KS Deti Zástera s Nastaviteľný Pásik a Centrum Vrecku Dúha Unicorn Halena Zástera pre Dievčatá, Maľovanie, Pečenie, Varenie

€9.92


1. Krásny Vzor-Roztomilý jednorožec a dúha/morská víla/kvet/fox vzor, dizajn, vysoká kvalita polyesterové tkaniny, známych a obľúbených zvierat pre deti. Naše deti zástera s náprsenkou je plný tajomných síl, aby deti fascinuje. 2.Nastaviteľný Popruh -- Prichádza s plastovou sponou, môžete nastaviť podľa výšky deti. Špeciálne navrhnutý pás väzby, ktoré sú dlhšie ako bežné deti zástery na nosenie deti z viacerých vekových skupín. 3.Fit Príležitosti-To dieťa, kuchár zástera je vhodná na maľovanie, vyučovanie, varenie a pečenie, atď. Tento umelcov zástera môže tiež byť aplikovaný na jednorožec strany, umelecké kurzy, oslavy narodenín a tému party dekorácie. 4.Ideálny Darček -- Iskra vášho dieťaťa zmysly počas tvorivých hrať alebo sa pri tom umeleckých aktivít. Tento rozkošný vytlačené zástery sú úžasné darčeky pre malých chlapcov a dievčatá, ktorí milujú tvorivé hrať a umeleckých aktivít. 5.Odev Starostlivosti -- Jemné ruky a prať v studenej vody, zavesiť na suché s nízkou tepelnou. Nepoužívajte bielidiel alebo silné umývanie tekutín, pretože to spôsobí, že farby spustiť. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky.

Štítky: nepremokavá zástera, župan váš telefón, dieťa halena, šaty halena, biele dievča, zástera, zástera kuchyňa, zástera kuchyňa ženy, hodváb sleepshirt, zástera dieťa, matka dievča zástera.


( 1 Hodnotenie )

Počet