Elegantné Čierne Červená Béžová Jednoduchý Dizajn Čipky, Kuchyňu, Kúpeľňu Zástera Sexi Bavlna Zástery Pre Ženy, Domov Zlepšenie, Manikúra Kuchár Zástera

€7.91


Názov: Jednoduché čipky dizajn zástera bavlnené nohavice Veľkosť: 70cmx70cm Materiál: bavlna ,Čipky Štýl:Obrázku(sexy) Výhody:Ľahko sa čistí a fade ,ochrana Životného prostredia 1. Užívatelia sa nachádzajú vo všetkých oblastiach života: zariadenie domácnosti, nechty salóny, salóny krásy, obchody, hotel, kluby, kaviarne, umývanie áut, tortu pečenie izba, škôlka, svadobné dary a tak ďalej. 2. Hoci zástera je len používa ako čistiaci a ochranný výrobok, náš zástera dodržiava kvalita prvý, nových štýlov a kvalitné materiály, tak, že môžete ukázať svoju jedinečnú chuť a čaro v každom čase a na každom mieste. Poznámka: (1) z Dôvodu rozdielu medzi svetlými a displeja, farebnú projektu je mierne možno líšiť od farby na obrázku. (2) z Dôvodu ručné meranie, rozmery môžu mať odchýlku 1-2cm. Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: zásteru s písmenom, kuchyňa zlepšenie plastové, pinafore zástera mužov, zástera so psom, kuchyňa zlepšenie kuchynskej linky, zástera mužov, kuchynské doplnky zlepšenie, zástera s rukávmi pre variť, kuchyňa zlepšenie diy organizácie, kuchyňa zlepšenie lacné.


( 1 Hodnotenie )

Počet