Trochu Variť Ručné Kuchyne Šéfkuchára Nôž Laser Damasku Vzor Full Tang Kované Nože Ostré Čínske Mäso Sekáčik Kuchynské Náradie

€40.28


√ Nerezovej ocele - 3-vrstva vysoko kvalitné plátované nehrdzavejúcej ocele. 80Cr13 vysoko uhlíkovej core ocele vykonáva vynikajúcu tvrdosť, odolnosť a ostrosť zachováva. Mimo vrstvy 10Cr17 sa dobre v húževnatosť, odolnosť proti korózii a plasticity. Kombinácia dvoch ocelí robí nôž dokonale práce √ Rukoväť - Ergonomicky navrhnuté tak, rezbárstvo rosewood classic rukoväť je anti-sklzu a proti zamrznutiu a pevná na uchytenie vyhnúť škôd v ruke √ Čepeľ remeslá - Vákuové tepelné spracovanie endows ocele s najlepšie mechanické majetku. Non-stick povlak zabraňuje potravín lepenie na kotúč. Drôt-kreslenie integrovaný full tang čepeľ je stabilnejšie a bezpečnejšie √ Funkcie - Ultra ostrá čepeľ dizajn a dobre rovnováhu tento nôž, aby to dokonale pre rezanie, krájanie, dicing a mincing mäsa, zeleniny. Široká čepeľ je schopný rozbiť cesnak. Je vhodný pre domy a reštaurácie

Tento nôž je nový model Čínskej chopper a vykonáva vysokej kvality, Nemecko nehrdzavejúcej ocele. Navrhnutý Slávnym dizajnérom. Je to veľmi ostré, sekáčik na mäso. Verím, že sa vám bude páčiť tento nový model kuchársky nôž na varenie.

Dôveryhodných Výroba kvality. Odborne vyrobené v Číne v roku 1995, Malý Variť doživotnú proti vady materiálu a spracovania. Takže celý Život záväzok nebola nikdy tak jednoduché.

Štítky: kuchár japonského noža, elektrické kebab nôž, čínsky kuchár sekáčik a nôž, kuchyňa knive, kuchynský nôž, nôž a doska, motocykel yamaha virago 535, ručné damasku nôž tvorcovia, studená oceľ recon 1, nôž v závesu.


( 0 Hodnotenie )

Počet