Blackhead Odstraňovač Tvár, Hlboké Nose Cleaner Pórov Akné Uher Odstránenie Vysávač Sací Tváre Diamond Beauty Čistú Pokožku Starostlivosť Nástroj

€7.48


Mikrodermabrázia Blackhead Odstraňovač krásy zariadenie pórov Vysávač Sací Tvár Uher Akné tváre čistenie USB Starostlivosti o Pleť Nástroje

POZNÁMKA:

Pred použitím si, prosím hot pack s towal a použiť export podstate.

Dlho stlačte tlačidlo zapnúť stroj!!!

Len keď sú vybavené sonda tightenly, sacie funkcia môže fungovať!!!

Funkcia:

Výkonný USB nabíjateľné batérie dizajn, pohodlnejšie.

To je prísť s 3 sacie úrovne pre splnenie rôznych typy pleti a chráni pokožku pred poškodením, môžete nastaviť podľa blackhead závažnosti a typy pleti.

Balené s 4 rôznych sond pre vyriešiť všetky vaše potreby, odstránenie blackhead, mastnotu, zvyšky kozmetických, vyrážky, vrásky z rôznych častiach tváre, tiež účinne pre mikrodermabrázia, zlepšuje vitalitu pokožky, pomáha prečistenie pórov a aby vaša pleť hladká a utiahnite.

Tento blackhead remover je vyrobený z odolného ABS materiálu, ktorý prijíma z high-tech sacie vákuové technológie, ľahko a rýchlo odstránenie blackhead, akné, lipidov a pod.

Špecifikácia:

Materiál: ABS + PP

Nabíjanie spôsobom: USB

Menovité napätie: 5V 1A

Menovitý výkon: 3W

Doba nabíjania: 3 hodiny

Pomocou čas: 2,5 hodiny

Farba: Biela

Veľkosť: 16*4.3 cm

Hmotnosť: 150g

Obsah balenia: (Balenie v krabici )

1 x USB nabíjací kábel

5 x Sondy

2 x Gumové krúžky

Štítky: blackhead sacie, čističom pórov, blackhead vákuový extraktor, čističom pórov vákuum, čierna bodka odstrániť, blackhead remov, diamantová dermabrázia, diamond tváre, Čierny bod vysávač, diamond kôra.


( 0 Hodnotenie )

Počet