Vtopek Auta DVR Zrkadlo 10 2.5 palcový K+1080P Dotykový Displej Dash Cam Auta DVR Kamera, videorekordér Parkovanie monitorovanie Registrátora

€43.72


Streaming media DVR používa zrkadlo na celú obrazovku namiesto pôvodných zobrazenie zrkadla. Vzadu obrázok vozidla je zobrazené na obrazovke v reálnom čase cez kameru.

Poznámka: Ako kamerách a fotoaparátoch boli testované pred odoslaním, môžeme sa len uistili, že naše kamery bude fungovať.

24-hodinové parkovanie monitorovanie, jeden snímok za sekundu režim nahrávania, bezpečnejšie parkovanie

Poznámka: Niektoré z poistky sa môže okno vedľa B-stĺpik, prosím, uistite sa, že budete jasne vedieť, na ktorej strane poistka box umiestnený.

Dôležité tipy na TF karta Auto kamera HD nahrávanie videa 1080P, vysoký dopyt v TF karty. Na zabezpečenie normálnej DVR, potrebujete TF kariet s vysokým čítať a zapisovať rýchlosťou. M ax Externú Pamäť:128 G Väčší úložný priestor

Plynulá slučka nahrávanie videa v každom okamihu a po druhé, integrované kompresie a dekódovanie technológie na dosiahnutie automatická slučka nahrávanie bez manuálne odstránenie.

Vstavaný tri osi vysoká citlivosť gravity sensor zámky aktuálne video súbor v prípade kolízie, vyhýba byť prepísaná slučky záznam a okamžite zobraziť video na nahrávač hlasu v reálnom čase na ochranu vodiča.

Použiť 1080P zadná kamera na dosiahnutie high-definition otáčanie obrázkov.

Štítky: zrkadlo záznam, cam dash, DVR, fotoaparát auto záznam, auto dvr zrkadlo, detektor radarový, 360 auto dash cam, miniatúrne dash cam, nahrávanie videa, dashcam dual gps.


( 1 Hodnotenie )

Počet