8KW 12V/24V Diesel Ohrievač LCD Displej Auto Ohrievač Nízka Hlučnosť Parkovanie Paliva Pomocné Kúrenie S Diaľkovým ovládaním Pre Truck Webasto

€56.99


8KW 12V/24V Diesel Ohrievač LCD Displej Auto Ohrievač Nízka Hlučnosť Parkovanie Paliva Pomocné Kúrenie S Diaľkovým ovládaním Pre Truck RV

Funkcie: 1. To môže poskytnúť zdroj tepla pre auto a zvýšenie teploty vnútri vozidla, aby sa zabránilo motor z nosenie pri nízkych teplotách. Prispieva k odmrazovanie interiéru vozidla, začiatok auto, a odmrazovanie auto skla.

2. Nízka úroveň hluku, zníženie hluku, spracovanie, veľmi nízka hlučnosť. Diaľkové ovládanie môže na diaľku ovládať naftový ohrievač vzduchu pre predohrev a úpravy.

3. Nízka spotreba paliva a nízku spotrebu energie, je vhodný pre dlhodobú prevádzku. LCD displej môže jasne zobrazenie prevádzkového stavu stroja.

4. Kompaktná konštrukcia, jednoduchá inštalácia, kompaktný dizajn je priaznivé pre použitie v rôznych úzke priestory, po výmene vozidla, môže byť vymontovaný na nové vozidlo.

5. Vhodné na rôzne typy diesel mechanické vozidlá, ako sú osobné automobily, nákladné automobily, autobusy, Prívesy, nákladné vozidlá, karavany, karavany, stavebné vozidlá, člny, atď. Môžete sa tešiť na teplo v chladnom zimnom období.

Špecifikácie: Materiál: kov a plast

Farba: červená

Veľkosť: o 41.5*15*41 cm / 16.34*5.91*16.14 palec

Napätie: 12V/ 24V (voliteľné)

Výkon: 8000W

Palivo: diesel

Úplné spaľovanie kurz: 100%

Spotreba paliva: 0.1 L-rade vyššom ako 0,48 L

Pracovná teplota: -40℃~80℃ Diaľkové ovládanie kód:

1. Stlačte a podržte tlačidlo nahor stroja prepínač keď je počítač vypnutý.

2. Na displeji sa zobrazí (HFR) a stlačte odblokuj tlačidlo na diaľkovom ovládači.

3. Kód vyhovujúci, je úspešný a stroj začne.

Balenie Zoznam:

1*Ohrievač Vzduchu

1*Filter

1*Príjem Rúry

1*Zásuvky Potrubia Potrubia

1*Výfukové Potrubie

1*Tlmič

1*Diaľkové Ovládanie

1*Postroj

1*Inštalácia Dielov Taška

1*Užívateľská Príručka

Poznámky:

1. Zvoľte si, prosím, 12V napätie model pre auto s jedným batéria, 24V napätie model pre auto s 2 batérie (vo všeobecnosti sú nákladné a nákladné vozidlo).

2. Prosím potvrďte auto napätie batérie pred nákupom.

3. Keď je stroj zapnutý, pripojte červený na kladný pól a čierny na záporný pól, a potom pripojte ho k batérii, ktoré nie je možné zvrátiť.

Štítky: webasto, olej ohrievač nafty, naftový ohrievač vody 12 v, vzduch naftový ohrievač, naftový ohrievač vzduchu 12 v, kúrenie, e58, ohrievač vzduchu 8 kw, silikónové guličky v penise, naftový ohrievač.


( 0 Hodnotenie )

Počet