5KW Diesel Ohrievač Vzduchu Parkovanie Paliva Ohrievač pre Nákladné Lode Touring Car Autobus 12V 24V

€68.10


Funkcie: 1. Diesel ohrievač vzduchu môže poskytnú zdroj tepla pre auto a zvýšenie teploty vnútri vozidla, aby sa zabránilo motor z nosenie pri nízkych teplotách. Prispieva k odmrazovanie interiéru vozidla, začiatok auto, a odmrazovanie auto skla.

2. Nízka úroveň hluku, zníženie hluku, spracovanie, veľmi nízka hlučnosť. Diaľkové ovládanie môže na diaľku ovládať naftový ohrievač vzduchu pre predohrev a úpravy.

3. Nízka spotreba paliva a nízku spotrebu energie; vhodný pre dlhodobú prevádzku. LCD displej môže jasne zobrazenie prevádzkového stavu stroja.

4. Kompaktná konštrukcia; jednoduchá inštalácia; kompaktný dizajn je priaznivé pre použitie v rôznych úzkych priestorov; po výmene vozidla, môže byť vymontovaný na nové vozidlo.

5. Vhodné na rôzne typy diesel mechanické vozidlá, ako sú osobné automobily, nákladné automobily, autobusy, Prívesy, karavany, karavany, stavebné vozidlá, člny, atď.; užite si teplo v chladnom zimnom období.

Špecifikácia:

Materiál: kov + plast

Farba: červená

Veľkosť: 38*38*15 cm/14.96*14.96*5.91 palec

Napätie: 12V/ 24V (voliteľné)

Výkon: 5000W

Palivo: diesel

Úplné spaľovanie kurz: 100%

Spotreba paliva: 0.1 L-0.64 L

Pracovná teplota: -40°C~80°C

Balenie Zoznam:

1* ohrievač Vzduchu

1* Filter

1* Príjem Rúry

1* Zásuvky Potrubia

1* Výfukové Potrubie

1* Tlmič

1* Diaľkové Ovládanie

1* Inštalácia Dielov Stavebnice

1* Užívateľská Príručka

Poznámka:

Zvoľte si, prosím, 12V napätia pre batérie auto a 24V pre 2 batérie autá (zvyčajne sú kamióny a nákladné autá). Prosím potvrďte auto napätie batérie a kúpiť.

Štítky: diesel mužov, webasto, auto tepla, naftový ohrievač vody 12 v, 12v napájanie suppli, palivo ohrievač vzduchu 5kw, naftový ohrievač vzduchu 12 v, kúrenie, univerzálny naftový ohrievač vzduchu, 5kw diesel ohrievača.


( 1 Hodnotenie )

Počet