5KW 12V 24V Auto Ohrievač Vzduchu Parkovanie Ohrievač Auto Pomocného Ohrievača Jeden Otvory Vzduchu Dieselov LCD Displej Prepínač Diaľkové Ovládanie

€63.58


Funkcie:

1. To môže poskytnúť zdroj tepla pre auto a zvýšenie teploty vnútri vozidla, aby sa zabránilo motor z nosenie pri nízkych teplotách. Prispieva k odmrazovanie interiéru vozidla, začiatok auto, a odmrazovanie auto skla.

2. Nízka úroveň hluku, zníženie hluku, spracovanie, veľmi nízka hlučnosť. Diaľkové ovládanie môže na diaľku ovládať naftový ohrievač vzduchu pre predohrev a úpravy.

3. Nízka spotreba paliva a nízku spotrebu energie, vhodný pre dlhodobú prevádzku. LCD displej môže jasne zobrazenie prevádzkového stavu stroja.

4. Kompaktná konštrukcia, jednoduchá inštalácia, kompaktný dizajn je priaznivé pre použitie v rôznych úzke priestory, po výmene vozidla, môže byť vymontovaný na nové vozidlo.

5. Vhodné na rôzne typy diesel mechanické vozidlá, ako sú osobné automobily, nákladné automobily, autobusy, Prívesy, nákladné vozidlá, karavany, karavany, stavebné vozidlá, člny, atď., aby si teplo v chladnom zimnom období.

Špecifikácie:

Materiál: kov a plast

Farba: červená

Veľkosť: cca 37*25*30 cm/14.57*9.84*11.81 palec

Napätie: 12V/ 24V (voliteľné)

Výkon: 5000W

Palivo: diesel

Úplné spaľovanie kurz: 100%

Spotreba paliva: 0.1 L-rade vyššom ako 0,48 L

Pracovná teplota: -40°C~80°C

Balenie Zoznam:

1*Ohrievač Vzduchu

1*Filter

1*Príjem Rúry

1*Zásuvky Potrubia Potrubia

1*Výfukové Potrubie

1*Tlmič

1*Diaľkové Ovládanie

1*Inštalácia Dielov Taška

1*Užívateľská Príručka

Poznámky:

1. Zvoľte si, prosím, 12V napätie model pre auto s jedným batéria, 24V napätie model pre auto s 2 batérie (vo všeobecnosti sú nákladné a nákladné vozidlo).

2. Prosím potvrďte auto napätie batérie pred nákupom.

Štítky: naftový ohrievač 12v 5l, naftový ohrievač vody 12 v, palivo ohrievač vzduchu 5kw, 12v naftový ohrievač, ohrievač vzduchu, naftový ohrievač vzduchu 12 v, gaz ohrievač vzduchu 5kw, kúrenie webasto, horák webasto, 5kw diesel ohrievača.


( 1 Hodnotenie )

Počet