12V/24V 120W/200W Auto Ohrievač Auto Ohrievač Ohrievač Studený A Teplý Vietor Odmrazovanie Snehu Odhmlievania Auto Pomocné Vykurovanie

€5.51


Funkcie: 1. 2 v 1 auto ohrievača: Môže byť použitý ako ohrievača alebo chladnejšie. Môžete rýchlo odstrániť mráz a hmla na prednom skle vozidla. Môže viesť teplo na prednej, hornej a všetky okolie, čo vám dáva jasnú predstavu, čo vás teplejšie a bezpečnejšie pri jazde. Keep it cool v lete a v teple v zime.

2. Výkonný, rýchly ohrev funkcia: auto defroster má silný výstupný dizajn pre zabezpečenie rýchleho vykurovania alebo chladenia účinky. Už čakať v chladnom počasí, šetrite svoj čas a olej. Stačí zapojiť do auto zásuvky pre zapaĺovač, a prenosné auto ohrievač môže rýchlo a efektívne odmrazovanie alebo odmrazovanie okien.

3. Jednoduchá inštalácia: Stačí ho pripojiť do auta 12V/24V otvoru zapaľovača na cigarety, a potom prepnite do ohrievača alebo ventilátor (uistite sa, že vaše auto má 12V/24V fire starter port), non-slip base auta ohrievača. 360° otočná a uhol môže byť upravená tak voľne, aby sa dosiahol vyvážený kúrenie a viac pohodlia. Vybavené obojstranné pásky, aby auto ohrievač, ventilátor stabilné počas jazdy.

4. Odolný dizajn: Vyrobené teplo-odolný ABS materiál. Vstavaná poistka, automatické vypnutie ochrany. Vhodné pre automobily, kempovanie, cestovanie a zimné vykurovanie. V záujme teplé zimné, môžete dosiahnuť vášho cieľa bezpečne a pohodlne. Základné príslušenstvo pre autá.

5. Široko používané: 12V/120W defroster, vhodný pre automobily s 1 batériou, ako sú autá/off-road vozidlá, atď. 24V/200W defroster je vhodný pre automobily s dvoma akumulátormi, ako napríklad veľké nákladné automobily, nákladné automobily, atď., vykurovacie zariadenie je navrhnuté tak, aby rýchlo čisté mráz, hmly a oparu na auto, čelné sklo, bočné okná a zadné okno, poskytovať jasné jazdy víziu, čo vám umožní vychutnať teplé jazdy v tomto chladnom zimnom období. Skvelý darček pre priateľov. Toto auto defroster je auto anti-fog zariadenie a nie je určený na vykurovanie celého vášho auta.

Špecifikácia:

Meno: Auto Ohrievača

Materiál: ABS

Balenie: Kraft kartóne

Farba: čierna

Váha: cca 320g

Veľkosť: o 12*10*7.2 cm/4.72*3.94*2.83 v

linka dĺžka: cca 110 cm/43.31 v

Veľkosť balenia: o 12.3*14*10 cm/4.84*5.51*3.94 v

Použiteľné modely:

12V/120W defroster: vhodné pre vozidlá s 1 batériou, ako sú autá/off-road vozidlá, atď. 24V/200W defroster: vhodné pre vozidlá s dvoma akumulátormi, ako napríklad veľké nákladné automobily, nákladné automobily, atď.,

2 nemôže byť zmiešané, potvrďte prosím pred objednaním.

Balenie Zoznam:

1*Auto Defroster

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a daj nám

vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: webasto diesel, auto tepla, naftový ohrievač vody 12 v, ih indukčný ohrievač, recom otočný spínač, karavan, elektrický ohrievač diesel 12v, kúrenie, teplo pad, útulný nohy.


( 1 Hodnotenie )

Počet