Lebka Sheep ' s Head Faux Taxidermickému Zvieracie Hlavy Stenu Decor

€12.77


Popis:

Hosťovské izby dekoráciu, je to strašné, za studena liatej živice replika ovčia hlava lebka výzdoba je ideálnou Západnej rodiny oblečenie. Tento živice kostra dekorácie pridá pravda, juhozápadná stena dekorácia do vášho domova či kancelárie.

Vysoká kvalita lebky dekorácie, táto lebka je živice cast, ručne maľované biela. Tieto dlhé rohy sú prirodzene ukončené.

Ideálny koncept zvierat šetrné ovce lebky darček

Špecifikácia:

Materiál: živica

Produkt Podrobné Rozmery: Rozmery Produktu: 25.5X17.5X6cm/10.04X6.89X2.36inch

Balenie Obsahuje:

1 Kus Živice Zvieracie Hlavy Dekor

Poznámka:

V gréckej mytológie, pentagram je symbol bohyne zeme; Celtics zreteľom na pentagram ako symbol Pluto bohyne Morgan, a mystici uctievanie symbolu, volať to "narodenia päť prepletených kruhov". Preto, v tajomstve, ostrý-špicaté Pentagram predstavuje "život" a "zdravie", ktoré sú používané ako magické symboly, aby sa modlili za šťastie, ako aj kúzla a symboly na liečbu poranení a chorôb.

Od veľkosti vyššie je merané ručne, veľkosť skutočnej položky, ktoré ste obdržali coube byť mierne odlišný od veľkosť vyššie. Medzitým, prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas / kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky.

Štítky: 55 tv stojan, dekor lebky, vrana lebky taxidermickému, figúrka lebky, umelú kožušinu ovce, replika lebky, plyšové ovečky, kozy, textílie ovce, Mount.


( 0 Hodnotenie )

Počet