Kewgarden Kvetinový Vzor Tkaniny Vrstvenie Handričkou Stuhy 2" 1" 3/8" DIY Bowknot Saténová Stuha Ručné Pásky, Príslušenstvo 6 Metrov

€3.02


Kewgarden 2" 1" 3/8" Kvetinový Vzor Tkaniny Vrstvenie Handričkou Stuhy DIY Bowknot Saténová Stuha Ručné Pásky, Príslušenstvo 6 Metrov 10 / 25 / 50 mm široké *1 m*6/veľa

Ako sledovať vašu zásielku?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo:

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali?

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo.

Pre drop shipping,môžete odoslať objednávku zákazníka adresu,môžeme poslať balík bez akýchkoľvek informácií o našom obchode.

Je tam všetky dane colný?

Vo väčšine prípadov, kupujúci nie je potrebné platiť clo. Budeme deklarovať ho ako darček a nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách nie sme zodpovední za všetky colné poplatky.prosím, pozrite sa na colnej politiky na svoje miesto,dalo by sa napísať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti.

Štítky: rose satin, kewgarden páse s nástrojmi, kajak tričko, pás s nástrojmi rose, handričku, na páse s nástrojmi, gigabit wireless, plavidlá rose, 150 piestových, 40 mm stuha, fleece kapucňou bundy.


( 0 Hodnotenie )

Počet