Slnečnica Auto Riadenia Zahŕňa Vhodné pre Volantu, Univerzálny Auto Príslušenstvo Auto Riadenia Kryt

€3.95


FUNKCIA:

-Mäkký materiál: naša slnečnica volant, kryt a slnečnice štvrťroku krúžok na kľúče sú vyrobené z kaučuku, materiál, odolný a priedušný, dotýka ticho a pohodlne, potu savé a najdôležitejšie, môže pevne uchytenie na volant, môže slúžiť po dlhú dobu.

-Balenie obsahuje: 1 x slnečnice volant, kryt, 3 x rôznych slnečnice kľúčov, 4 x auta slnečnice osviežovač vzduchu, a 2 x bezpečné non slip neoprén, kompletné príslušenstvo pre vaše vozidlo, do dekoračných potrieb.

-Roztomilý slnečnice vzor štýl: slnečnica auto príslušenstvo nastaviť funkcie svetlé kvitne slnečnice vzory proti bielom pozadí, ktorá sa bude priniesť dotyk živých farieb do interiéru vášho auta, takže každý výlet nielen príjemné, ale aj pohodlné.

-Ľahko sa aplikuje: prosím, stred kolesa úsek pokrýva vhodná veľkosť pre montáž vaše kolesá dobre, Ako pre autá, prieduch dekorácie, flip do kontajnera prvý a klip na vaše auto otvor a potom zatlačte do prieduch, jednoduché na inštaláciu a odstránenie, a automobilový prieduch č osviežovače nezahrnuté; bezpečnostný pás ramenné vypchávky, aby bezpečnostný pás menej pevná.

-Jedna veľkosť padne väčšina: pretože naše volant, kryt má veľkú flexibilitu, je možné ju aplikovať na akejkoľvek veľkosti auta volant, ktorá vám umožní mať dobrý užívateľský zážitok a pôžitok pri jazde; je To tiež veľmi praktický darček pre kohokoľvek.

PACKAGE ZAHRNUTÉ:

1 x Slnečnice volant, kryt

3 x Slnečnice keyring

4 x Auta slnečnice osviežovač vzduchu

2 x Bezpečné non slip neoprénová

ALEBO

1 x Slnečnice volant, kryt

Štítky: honda auto stearing koliesko, kryt, slnečnica auto príslušenstvo seat, rugrats sterring koliesko, kryt, great wall stierač, prado riadenia, Auto Príslušenstvo Elektronika, kryt kolesa, auto prispôsobenie príslušenstvo, auto riadiť koleso kryt, auto kryt pre.


( 1 Hodnotenie )

Počet