Black kozmetický štetec úložný stojan toaletný stolík, 4 sloty kozmetický štetec, skladovanie, kefka držiteľ kozmetické úložný stojan

€5.75


Tento domácnosti úložný box, ktorý je jednoduchý a krásny, nosenie, odolný a trvanlivý. Má s tromi priehradkami, držať mobilný telefón, peňaženku, kozmetiku, šperky a iné predmety. Je to nielen možné použiť ako úložný box, ale tiež môžu byť použité ako pero kontajner. Je malý a ľahký, čo je veľmi ľahko sa prenáša, je to dobrý pomocník pre váš domov skladovanie. Špecifikácie: Materiál: ABS Kategória: Úložný box Vlastnosti: Jednoduchý, oteruvzdorné, mäkké, trvanlivé Aplikácie: Mobilné telefóny, peňaženky, perá, šperky, atď. Kapacita: Veľké Veľkosť: 20 cm*6,5 cm*9 cm/ 7.87"*2.56"*3.54" Farba: Čierna/Biela/Číre Obsah Balenia: 1* Úložný box Poznámky: Vzhľadom na osvetlenie a monitory, tam sú mierne rozdiel medzi obraz a skutočné položky. Sľub: Ak výrobok má akékoľvek problémy s kvalitou, prosím neváhajte a kontaktujte nás, pomôžeme vám vyriešiť problém, ako rýchlo, ako je to možné.

Štítky: vyhradené tabuľka karty, lepidlo rack kozmetické, skladacia kozmetické rack, plastové kozmetické rack, ford card, prázdne kozmetické rack, kolo kozmetické rack, tabuľka slot dreva, malá karta, slot, drillpro tabuľka slot.


( 1 Hodnotenie )

Počet