1 Prípade 30 Slotov Biela Jasné Úložný Box Prázdny Kontajner Pre Nail Art Klenoty, Šperky, Dekorácie Kontajner Lesk Na Nechty Nástroje

€4.66


Funkcie:

- 30 kusov malé plastové jasné ukladacie veko nádoby, balenie v jednom veľkom plastové okno, meed rôzne druhy potrieb.

- Vyrobené z číreho plastu, odolné a vhodné pre organizácie, môže sortim na rôznych pohárov, všetky vaše perly a dodávky sú ľahké vidieť, bez zmätku a otvorenie jar.

- Malé poháre sú balené v jednom big box, môže poskytnúť svoje výrobky s dvojitým tesnením a chrániť ich pred prachom alebo hrdze, majte všetky svoje remeselné a lištovanie dodávky v jednej elegantné a organizované mieste.

- Vhodné na skladovanie malých dielov ako DIY diamond kamienky, korálky, glitters, nechty kryštály, šperky, náhrdelníky, prstene a iné malé plavidlá; môže Sa tiež použiť ako diamant maľovanie príslušenstvo úložný box.

Špecifikácie:

Materiál: PP plastu

Celková veľkosť: 16 cm*13,5 cm*3,5 cm

Malá fľaša veľkosť: priemer 2.5*výška 3,5 cm

Zoznam Balíkov:

1 Sada * Skladovanie Kontajnerov

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba, ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: mini klenot poľa, jasné, skladovanie kanister, lesk balenie 1 kg, prípade nechtov, políčko prázdne lesk, eco friendly plastové, lesk kontajnerov, black white boxy, odnímateľný tool box, box mod.


( 2 Hodnotenie )

Počet