Moderné Skladovanie Potravín Skrine, Plastové Vrecko Čaju Držiteľ Stohovateľné Špajzu Skladovanie Bin Box S Vekom 8 Rozdelené Sekcie

€7.25


Moderné Skladovanie Potravín Skrine, Plastové Vrecko Čaju Držiteľ Stohovateľné Špajzu Skladovanie Bin Box S Vekom 8 Rozdelené Sekcie

1、, Aby Skladovanie Jednoduché: Tento ľahký úložný kôš je ideálny pre vytvorenie čisté a upratané, kuchynskej linky alebo v kuchyni. A to je veľmi vhodný pre uloženie vášho obľúbeného čaju alebo instantnej kávy, jasné veko umožňuje rýchly prístup a jednoduché prezeranie čaj sa rozhodnete, takže môžete umiestniť sáčok čaju držiteľ správne na stôl alebo doska alebo ju v skrini. Zabudované sklápacie veko udržuje uložené položky čisté. Sáčok čaju držiteľ je stohovateľné.

2、8 Rozdelené Úseky: 8 rozdelené časti poskytujú dostatok priestoru pre utriedenie a ukladanie čajových vrecúšok, a tam je hlbšie časti môžete ukladať čajové vrecúška vo vzpriamenej polohe, takže vy a vaši hostia si môžu ľahko nájsť typ čaju, ktorý chcete. A tento čaj taška držiteľ môže byť tiež použitý na uloženie malé čajové príslušenstvo, ako je napríklad cukor pakety, sladidlá, med, čaj tablety, atď. A to je ideálny na skladovanie a organizácie riešenie pre každodenné použitie.

3、Široký Aplikácie: Tento štýlový, moderný vrecko čaju organizátor môže udržať čistej kuchyne. A môže to fungovať aj v počítadlá, skladovanie potravín skrine, atď. A to môže byť použitý v celej rodiny, zvýšenie úložný priestor pre jednoduché a ľahké-to-use malé položky môžu ubytovať malé kancelárske potreby, Korálky, skrutky, šperky, atď. A je vhodný pre domy, byty, apartmány, ubytovne, RVs, kabíny a karavany.

4、prvotriednej Kvality: Tento čaj taška držiak je vyrobený z trvanlivého BPA a non-chlórované anti-drop plastové, trezor, a môžete umyť s neutrálnym mydlom a vodou, prosím, nedávajte ho v umývačke riadu.

5、Správnu Veľkosť: Opatrenia o 30.5x25x10cm/12.01x9.84x3.94in vo veľkosti.

Popis:

Tento čaj box s vekom je skvelý kuchynský pomocník pre priniesť objednávky do skrine alebo kuchynského pultu. Tento úložný box je ideálny pre ukladanie individuálne zabalený čaj tašky v jednej porcie kávy tašky, čaj filter tašky, zabalené, umelé sladidlá, cukor a korenie tašky, a dokonca aj redukované, kečup, horčicu, a majonézy alebo korenín, takže si môžete nájsť to, čo potrebujete okamžite. S zabudované sklápacie veko, tento úložný box môže byť použitý v celej rodiny, nie len v kuchyni. A to je veľmi vhodný pre použitie doma alebo v kancelárii ak chcete ukladať a usporiadať malé dodávky, ako napríklad poznámkový papier alebo papier klipy, udržať umelecké potreby upratané v plavidlá miestnosti, alebo obchod kozmetiky alebo prvej pomoci dodávky v kúpeľni. To je jednoduché vytvoriť najlepšie úložné riešenie pre vás v ktorejkoľvek miestnosti v domácnosti!

Špecifikácie:

Názov: Úložný Box

Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej 100% bezpečné potraviny BPA

Veľkosť: asi 30.5x25x10cm/12.01x9.84x3.94in

Balenie Zoznam:

1 * Úložný Box

Štítky: orgán, teabox, box veko, vrecko čaju držiteľ hovienka, plastové stohovanie bin, box úložný čaj, veľké plastové skladovanie bin, kovové čaj cínu, box čaj, stohovateľné bin skladovanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet