Prekvapenie Výbuchu Box DIY Album Fotografií Pamäťovej Zápisník Výročie Svadobný Dar

€3.99


Dobrý deň! Vitajte v našom obchode!

Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia.

Módny dizajn,100% Zbrusu Nový, vysoká kvalita! Popis:

Materiál: Papier

Farba: Čierna

Veľkosť: 15*15*15 cm/5.91*5.91*5.91 v

Package zahrnuté: 1 x Výbuchu fotoalbum Box

Funkcie

100% Zbrusu Nový a vysoko kvalitné. Prijaté produkt je semi-finished produkt, ktoré musí byť zostavený sami. To je jednoduchá montáž, jednoduché použitie a môže byť urob si sám podľa svojich vlastných predstáv, môžete sa umiestnili fotografiu na pull-out bar alebo ho nainštalovať na rám, môžete DIY magické špeciálne foto album pre rodičov a priateľov. Každý z našich pohyblivé momenty sa oplatí nahrávanie v tejto krásnej pamäť políčko tak, že pamäť nie je zvetraný času, a dúfam, že zakaždým, keď som ju otvorili, som budú prekvapení a presťahoval. Poznámka: produkt neobsahuje fotografie, graffiti a kvetiny, atď., potrebujete urob si sám seba.

Ideálne darčeky pre svadby, zasnúbenie, výročia, narodeniny, detská sprchovacím kútom, Valentína, Matka Deň, Vianoce, atď.

Platia pre sobáša, fotoalbum a cestovné záznam vezmite Prosím na Vedomie:

Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať 1-2 cm chyba

Vzhľadom na Iný Monitor, farba môže byť rozdiel

Z dôvodu dlhého poštovné, položka môže poškodiť počas prepravy, ak je položka škody, pls kontaktujte nás v prvom rade bezprostredne predtým, než opustí spätnú väzbu, vďaka za pochopenie

Ukážka :

Štítky: album na foto svadby, Obal, materiál zápisník, foto album srdce dizajn, box darček foto, maska klaun, box storag, box darček prekvapenie, drevené photo studio, rodina pamäť box.


( 1 Hodnotenie )

Počet