Trubice Squeezer Nástroj Pre Squeeze Zubná Pasta Farba Vlasov Farbenie Krém Na Ruky Salon Squeezer Vložiť Domov Kúpeľňa Nástroj Príslušenstvo

€7.01


Popis:

Naše skúmavky squeezer je vyrobený z hliníkového materiálu, veľmi robustné a odolné na použitie. Po použití ju, zubná pasta, krém na ruky, unguent alebo farby na vlasy v rúry nebude odpad znova, a to aj mohol pomôcť vám ušetriť veľa peňazí a prinesie vám veľa výhod. A to je tiež veľmi jednoduché použitie, nie je potrebné žiadne špeciálne skúsenosti. To je naozaj ekologické, účelné a užitočné pre vás každodenné použitie. Takéto praktické squeezer, ste stojí za to!

Funkcie:

Hliníkový materiál s vynikajúcou kvalitou a výtvarné spracovanie.

Jednoduché použitie, po prvé uvedenie trubice medzi dve ozubené kolesá, po druhé pomocou jednej ruky clench to tesne, a na druhej strane twist rukoväť na strane, potom zubná pasta bude vytlačená.

Odolné a opakovane použiteľné, takže squeeze a extrakt zubná pasta ľahšie.

To je veľmi užitočné, eco-priateľský a praktické pre vaše každodenné používanie. Po použití ju, zubná pasta, krém na ruky, unguent alebo farby na vlasy v rúry nebude odpad znova, a to by mohlo priniesť oveľa pohodlie a ušetriť veľa peňazí za vás.

Široko používaný pre stláčanie zubná pasta, vlasy sa farbiaci krém, krém na ruky, rôzne unguent a maľovať, čo vám zaručí si každý poslednej kvapky vložiť alebo kvapaliny z vašej rúry.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: Hliník

Farba: čierna

Celková Rozvíjajúce rozmery(d x Š): Cca. 11x 12 cm / 4.33 x 4.72 palec

Package Zahrnuté:

1 x Trubice Squeezer

Štítky: hliníkové posuvné rúry, veľká trubica squeezer, citrón squeezer, profesionálny nástroj farba vlasov, svetlé chĺpky farba, príslušenstvo salón krásy, kovové squeezer, hliníková rúrka stan, kaderníctvo, farba vlasov nástroj.


( 0 Hodnotenie )

Počet