Hliníkové Nastaviteľný Statív Stojí Salon Hair Styling Príslušenstvo Kati Vedúci Školenia Hlavy, Držiak, Svorka

€16.33


Popis:

Je to dobrý pomocník pre podržte školenia hlavu kati pre kaderníkov alebo prváci. Perfektný displej držiak ukázať vaše vlasy dizajn.Nastaviteľný dizajn je výhodné pre vás, nech ste kdekoľvek.

Vlastnosti: Tento kadernícke statív je prijaté kvalitné Železo a hliník, materiál , môže držať školenia hlavu model robustné a odolné na použitie. Kadernícke školenia hlavu model stojan, držiak s statív-nohu, anti-slip rukoväť s drsnosť pocit. Otočná hlava, nastaviteľná výška, aby spĺňali vaše potreby. Jedného reťazca držať disku, vhodné umiestniť svoje kadernícke nástroje. Dodáva sa s taškou , Vhodné na prepravu a skladovanie. Dobré prevedenie, dizajn, statív-nohu a pedále pre väčšiu stabilitu . Skvelé pre hairstylist študentov na odbornej prípravy v salóne použiť a domáce použitie.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: Železo, Hliník, Plast

Hlavná Farba: Čierna

Veľkosť:

Statív Max. Rozvinúť Šírka: Cca 70 cm / 27.5 palec

Statív Výška: Cca 87~132cm / 34 palec~52inch ( Nastaviteľné )

Centrum Kruhové Rúrky Priemer: Cca 3,5 cm / 1.3 palec

Hmotnosť balenia: O 2900g

Package Zahrnuté:

1 x Kadernícke Statív

1 x prepravný Vak

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 0~1inch chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Štítky: lampa krúžok s statív, vedúci kati, spájkovacie stanice s sušič vlasov, viktoriánskej salon stoličky, fotoaparát na statív, loptu hlavou statív, vlasy vlasy držiteľ, kati žena kati, pre telefón, statív, top ramená.


( 2 Hodnotenie )

Počet