Salón PVC Spa Vlasy Krásy Umývanie, Drez Vankúš Šampón Misy Panvy Uchopovač Gél Zvyšok Krku Vankúš Kaderníctvo Kozmetické Príslušenstvo

€2.84


Popis:

Vyrába vysoko kvalitného PVC materiálu, ktorý zaisťuje dlhú životnosť a pohodlie. Je pomerne mäkké a jej dodržiavanie výkon je výborný. Je odnímateľné, ktorý umožňuje jednoduché čistenie. Jednoduchý a štýlový dizajn prispieva k jeho popularite. Všeobecne sa hodí pre profesionálne salon šampón misy & povodiach. Ideálny doplnok pre umývanie vlasov v salón.

Funkcie:

Poskytuje zvyšok krku pre pohodlné pocit pri umytí vlasov.

Relatívne mäkké, výborná dodržiavanie výkon.

Vysoko kvalitné, odolné voči vode a silnú stabilitu.

Dlhá životnosť, odolné a je opakovane použiteľný.

Vhodné pre obe salóne použiť a osobné domáce použitie.

Špecifikácie:

Typ Položky: Zvyšok Krku Uchopovač Gél

Materiál: PVC

Farba: Čierna

Package zahrnuté:

1 x Krku duster

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť 0.39 v-1.18 pri meraní odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

3.Z dôvodu dlhého poštovné, položka môže poškodiť počas prepravy, ak je položka škody, pls kontaktujte nás v prvom rade bezprostredne predtým, než opustí spätnú väzbu,

Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: kadernícke vlasy, umývadlo, cool gél vankúš, vaňa ucho, honeycomb gél stoličky vankúš, prekvapujúce krásy príslušenstvo, wc, umývadlo, kaderníctvo umývanie, salón umývadlo, kaderníctvo umývadlo, kadernícke doplnky plecak.


( 1 Hodnotenie )

Počet