Barbicide Dezinfekčný Prostriedok Jar Nail Art Salon Kaderníckych Nástrojov Dezinfekcia Pohár

€15.62


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Barbicide Dezinfekčný Prostriedok Jar Nail Art Salon Kaderníckych Nástrojov Dezinfekcia Pohár

Dezinfekciu Jar je hrubostenné sanitácie držiak vyrobený z extra silné a odolné Nerezovej Ocele skvelé pre každodenné používanie.

Táto jar je zaručené, podržte širokú škálu holič nástroje, krása, dodávky a nechty salon dodávky pre dezinfekciu, či už na osobné alebo obchodné účely. Je dodávaný s odnímateľným sitkom, koša, aby sa zabezpečilo, že ruky sa nemusíte prísť do kontaktu s sanitácie riešenie a tiež, pre jednoduché odstránenie nástroje. Veko je vyrobené z nerezovej ocele a je navrhnutý s ľahko uchopiť gombík.

Naše Dezinfekciu Jar vždy zostáva na mieste, dokonca aj na hladkú dosku vďaka jeho non-sklzu spodnej časti. Na sanitácie jar má základňu, ktorá sa vzťahuje aj na silikónové gumový krúžok. Bezpečnosť nadovšetko!

S Dezinfekčným Jar okolo, môžete si byť istí, že sanitácie je len v ruke je dosiahnuť. Priehľadné sterilizátor jar tiež vám vedieť, ktoré nástroje - kaderníctvo špirála, kaderníctvo štetcom, uteráky, strojčeky, strihacie alebo holiace strojčeky, aj dieťa nožnice alebo detská kefa - sú v súčasnosti v dezinfekcia režim.

Dezinfekciu Jar je tak ľahké. Stačí len zdvihnúť kryt a pozrite sa, prichádza filtračných zásobník, ktorý drží holič nástroje. To je vynikajúci doplnok k holičstvo, nechtový salón, spa kliniky, kaderníctvo, ako aj pre vašu kuchyňu alebo použiť.

Meno:Salón Dezinfekcia Pohár

Typ Položky: Dezinfekcia Jar

Použitie: Dezinfekcia kaderníckych nástrojov ako sú nožnice, hrebene, sponky do vlasov

farba:Transparentná

materiál:nehrdzavejúca oceľ

veľkosť:20*9.5 cm/29*9.5 cm

Obsah Balenia:

1*Dezinfekcia Jar

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: vaňa ucho, nail art, pre hairdress, kríž jersey, mwn účes urob si sám, hairdress, vozík kadernícky, kaderníctvo, hrnček, účes tvar.


( 1 Hodnotenie )

Počet