10 Palcový Tablet Quad Core Tablet Pc Android Dual SIM Kariet 1 GB/16 GB Deti učia Pad Mobilný Telefón Volanie Tab Tabliet 10 Pulgadas

€54.33


10 Palcový Tablet Quad Core Tablet Pc Android Dual SIM Kariet 1 GB/16 GB Deti učia Pad Mobilný Telefón Volanie Tab Tabliet 10 Pulg

Tablet špecifikácie:

Veľkosť Displeja

10 Palcový( uhlopriečka Obrazovky dĺžka)

Rozlíšenie

1280*800 IPS

Verzia OS

Android 4.4

CPU

MTK 6582, Quad core

Komunikačné Siete

Iba v sieti 2G

Pamäť RAM

1GB

ROM

16GB

Externá Pamäť

Hmotnosť 32 gb TF Karty

Wi-Fi

802.11 b/g/n

Bluetooth , FM , Sim Kartu Telefónu Volať Funkciu

SIM Karty

2G SIM Karty Siete 850/900/1800/1900MHz

Fotoaparát

5.0 Megapixelový Zadný Fotoaparát

2.0 Megapixel Fotoaparát Na Prednej Strane

Jazyky

Viacjazyčný

Batérie

5000mAh

Package špecifikácia:

Micro USB Port *1 slot

3,5 mm Audio Port *1 slot

SIM Karta Port *2 zásuvky

Micro TF kariet Port *1 slot

Základné Informácie: * Tablet PC Značka: BDF * Veľkosť Obrazovky: 10 cm * pamäť RAM: 1 GB (Systém a Aplikácie obsadiť časť priestoru) * ROM: 16 GB (Systém a Aplikácie obsadiť časť priestoru) * Rozlíšenie: 1280*800 IPS * Operačný Systém: Android 4.4 * CPU Procesor: MTK6582, Quad Core * Štandardná Kapacita Batérie: 5000mAh Siete a Bezdrôtové pripojenie: * WiFi: Podpora WiFi (Vstavané 802.11 b/g/n WLAN Card) * 2G: Podpora 2G volá, GSM 850/900/1800/1900MHz * SIM Karta: Podpora * Bluetooth: Podpora Ďalšie Funkcie: * Kamera: Predná Kamera 2.0 MP; Zadný Fotoaparát 5.0 MP * Vstupné/Výstupné Porty: - 3.5 mm Audio Port*1; - Micro USB port*1; - Micro TF Card Slot*1; - Otvor pre Kartu SIM*2 * OTG: Áno * Výstupné Zariadenie: Vstavaný Hlasné reproduktory * Vstupné Zariadenie: Vstavaný Mikrofón * Obchod Play: Áno, Vstavané * Android Market: Áno, Môžete si stiahnuť tisíce APLIKÁCIÍ z Google Android Market * Adobe Flash: Podpora * Jazykov: Afrikánčina, Bahasa Indonesia, Malajský, Dansk, nemecky, anglicky, španielsky, Filipínsky, francúzsky, taliansky, Magyar, holandský, Portugues (Brasil), Portugues (Portugalsko), Vietnamčina, turecký, grécky, ruský, Arabské, Thajský, kórejčina, Čínština(trad), Japonský, atď balenie Obsahuje: * 1 kus Tablet Pc * 1 ks Štandardnej Nabíjačky * 1 kus OTG Kábel * 1 anglický návod Láskavo Pripomienka:

Akýkoľvek výrobok nemôže splniť 100% zákazníkov, Môžeme volať len na 98% spokojnosť zákazníka a podporu . Náš produkt má zaručené a záruky,zákazník nie je spokojný ,Budeme riešiť a zlepšiť . Tento proces rastu je potrebné . Môžete obrátiť na zákaznícku službu . Prosím presvedčení, že náš služby zákazníkom lojalitu zamestnancov a schopnosť zvládnuť. Nie sú ľahko dať negatívne hodnotenie a zlé spätnú väzbu hviezdy . Pretože hodnotenie je možné zmeniť ,f eedback sa nedá zmeniť, W e potrebujú komunikovať a porozumieť si navzájom. Peniaze nie sú dôležité, dôveryhodnosť, je dôležité. Sme čestní predávajúceho .Všetky naše Tablet mať zaručené a záruky , pomôžeme vám vyriešiť všetky problém, aby ste spokojný. Vďaka!:)

Foto Zobraziť:

POZNÁMKA:Prosím, prečítajte si to pred vykonaním objednávky:

1. Čo ak som nespokojný s výrobkom?

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách ,prosím dajte nám 5 HVIEZD! Ak máte akýkoľvek problém s výrobku,dodávka,servis, kontaktujte nás a my vám odpoveď v čase, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenej priamo.Sme zodpovední predávajúci, ktorí sa zameriavajú na služby a ponúkne najlepšie riešenie na uspokojenie ak ste obráťte sa na nás !

2. Môžem dostať opravu, záruka?

Máme záruka 6 mesiacov v Číne, ale aj v niektorých krajinách www.tantra-egypt.sk ponúka Jeden rok náhradné záruky vo vašej krajine.

3. O produkte obrázok

V opis fotografie, ktoré ukazujú výrobok,ktorý je z oficiálnej webovej.Fotografiu, ktorá bola upravená ukázať to najlepšie produktu.Je to len pre referenčné účely. Podrobnosti sa musí vzťahovať na reálny objekt, fotografiu.

4. O Skladovanie:

Skutočná k dispozícii je skladovanie menej,dôvod je, že softvér konfigurácia bude zaberať časť skladovanie.Nemôžeme akceptovať spor RAM/ROM rozdiel.

5. O doprave čas a spôsob?

Niektoré naše výrobky sú sklady, v Rusku a Spojených Štátoch。 a tovar zasielaný z Číny sú vybrané ako www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava. Tento logistika je www.tantra-egypt.sk logistiky, Odhadovaný čas doručenia je možno 10-35 dní (v Rôznych krajinách potrebujú Čas doručenia nie je rovnaká). čo je veľmi bezpečné a rýchle, a je zaručené, že ak je tovar poškodený, alebo stratený a nepodarí prísť do 60 dní, Plnú náhradu, ak produkt nie je prijaté viac ako 60 dní .

Ak nemôžete prijať to, prosím, nenechajte ho objednať.

Štítky: p80x, displej stojan, lcd bdf 819, tab tabliet, bdf 819 ram, android tablet, rk3288 tablet, tablet bdf 819 8, tabe 10 palec, shell tablet.


( 1 Hodnotenie )

Počet