Nový 10 Palcový 3G, 4G LTE Hovoru SIM Karty Octa-Core FM WiFi Tablet Pc Android 9.0, WIFI, Bluetooth, 2GB+32GB IPS LCD Displej

€81.05


10 Palcový 4G LTE Sim Karty počítača Tablet Pc

Anufacturer Špecifikácie Verzia OS: Android 9.0 CPU: Unisoc SC9863a Octa-Core RAM: 2 GB Wi-Fi: 802.11 b/g/n Bluetooth FM Google Play 2G SIM Karty siete 850/900/1800/1900MHz Adobe Flash 3G SIM Karty siete WCDMA2100MHz 4G LTE 5 Mpx Zadná Kamera + 2 Mpx Predná Kamera Rozlíšenie Videa: Vpredu / vzadu Mikrofón a Reproduktor Batérie Veľkosť: 5000mAh Jazykov: Afrikánčina, Bahasa Indonesia, Malajský, Dansk, nemecky, anglicky, španielsky, Filipínsky, francúzsky, taliansky, Magyar, holandský, Portugues (Brasil), Portugues (Portugalsko), Vietnamčina, turecký, grécky, ruský, Arabské, Thajský, kórejčina, Čínština(trad), Japonský Displej Veľkosť Displeja: 10.1 Palcov Rozlíšenie: 1 280 x 800 IPS 5-bodový Kapacitný Multi Touch Displej Pamäť Interné: 32 GB Systém a Aplikácie obsadiť časť priestoru . Formáty: Video: AVI, MKV, MOV, TS, M2TS, RM/RMVB, FLV, 3GP, MPEG, DAT, MP4 Audio: MP3, WMA, APE, FLAC, OGG, WAV Obrázku: JPG, GIF eBook: WORD, EXCEL, POWERPOINT, PDF, TXT, Láskavo Pripomienka: 1: nepoužívajte a uložiť výrobku vo vlhkom prostredí na dlhú dobu. 2: Batérie menej ako 5%, musí byť nabitá. 3: Bezpečné použitie, nezlomia dotykový panel. 4: Náš výrobok, sa Záruka a ručenie. Majú problémy v čase, kontaktujte nás. S pozdravom , S ohľadom

POZNÁMKA:Prosím, prečítajte si to pred vykonaním objednávky:

1. Potrebujem zaplatiť clo?

Kupujúci sú zodpovední za colné poplatky. Normálne, keď tam majú colné poplatky, mali by ste ju zaplatiť. Nebudeme mať žiadne cla alebo dovozu dane.Ak zásielku získať prísne kontrolované colné, budete musieť zaplatiť daň na prejednanie. Nebudeme mať colné daň.Náklady na vrátenie alebo stratené zásielky bude na kupujúceho z dôvodu odmietnuť cutoms schválení.Ak máte špeciálne požiadavky, prosím, dajte mi vedieť. Neakceptujeme spor colných problém(platiť dane je povinnosťou každého občana).

2. Čo ak som nespokojný s výrobkom?

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách ,prosím dajte nám 5 HVIEZD! Ak máte akýkoľvek problém s výrobku,dodávka,servis, kontaktujte nás a my vám odpoveď v čase, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenej priamo.Sme zodpovední predávajúci, ktorí sa zameriavajú na služby a ponúkne najlepšie riešenie na uspokojenie ak ste obráťte sa na nás !

3. Môžem dostať opravu, záruka?

Máme záruka 6 mesiacov v Číne, ale aj v niektorých krajinách www.tantra-egypt.sk ponúka Jeden rok náhradné záruky vo vašej krajine.

4. O produkte obrázok

V opis fotografie, ktoré ukazujú výrobok,ktorý je z oficiálnej webovej.Fotografiu, ktorá bola upravená ukázať to najlepšie produktu.Je to len pre referenčné účely. Podrobnosti sa musí vzťahovať na reálny objekt, fotografiu.

5. O Skladovanie:

Skutočná k dispozícii je skladovanie menej,dôvod je, že softvér konfigurácia bude zaberať časť skladovanie.Nemôžeme akceptovať spor RAM/ROM rozdiel.

6. O doprave čas a spôsob?

Niektoré naše výrobky sú sklady, v Rusku a Spojených Štátoch。 a tovar zasielaný z Číny sú vybrané ako www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava. Tento logistika je www.tantra-egypt.sk logistiky, Odhadovaný čas doručenia je možno 10-35 dní (v Rôznych krajinách potrebujú Čas doručenia nie je rovnaká). čo je veľmi bezpečné a rýchle, a je zaručené, že ak je tovar poškodený, alebo stratený a nepodarí prísť do 60 dní, Plnú náhradu, ak produkt nie je prijaté viac ako 60 dní .

Ak nemôžete prijať to, prosím, nenechajte ho objednať.

Štítky: pc tablet, kresliť tablet, 80 tabliet, linux windows phone, JAPONSKO, Mikrotik, android tablet, predplatené google darčekové karty, pešej vzdialenosti od širokej škály, ch ženy.


( 1 Hodnotenie )

Počet