Nový Dizajn 10 Palcový WiFi 2G SIM Hovorov Tablet Pc MTK 6582 Quad Core Tablety 2.5 D Skla Obrazovky 1 280 x 800 IPS LCD Google Play 1GB+16GB

€54.30


10 Palcový Telefón Hovor Android Tablet Pc

Anufacturer Špecifikácie

Všeobecné Verzia OS: Android 4.4 PROCESOR: MTK 6582 Quad Core RAM: 1GB ( systém Android použiť časť skladovanie ) Wi-Fi: 802.11 b/g/n Bluetooth FM Google Play Adobe Flash 2G SIM Karty Siete 850/900/1800/1900MHz 5 Mpx Zadná Kamera + 2 Mpx Predná Kamera Rozlíšenie Videa: Vpredu / vzadu Mikrofón a Reproduktor Batérie Veľkosť: 5000mAh Jazykov: Afrikánčina, Bahasa Indonesia, Malajský, Dansk, nemecky, anglicky, španielsky, Filipínsky, francúzsky, taliansky, Magyar, holandský, Portugues (Brasil), Portugues (Portugalsko), Vietnamčina, turecký, grécky, ruský, Arabské, Thajský, kórejčina, Čínština(trad), Japonský Displej Veľkosť Displeja: 10 Palcový ( uhlopriečka Obrazovky dĺžka ) Rozlíšenie: 1 280 x 800 IPS 5-bodový Kapacitný Multi Touch Displej Pamäť Interné: 16 GB ( systém Android použiť časť skladovanie ) Mediálne Formáty: Video: AVI, MKV, MOV, TS, M2TS, RM/RMVB, FLV, 3GP, MPEG, DAT, MP4 Audio: MP3, WMA, APE, FLAC, OGG, WAV Obrázku: JPG, GIF eBook: WORD, EXCEL, POWERPOINT, PDF, TXT

POZNÁMKA:Prosím, prečítajte si to pred vykonaním objednávky:

1. Čo ak som nespokojný s výrobkom?

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách ,prosím dajte nám 5 HVIEZD! Ak máte akýkoľvek problém s výrobku,dodávka,servis, kontaktujte nás a my vám odpoveď v čase, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenej priamo.Sme zodpovední predávajúci, ktorí sa zameriavajú na služby a ponúkne najlepšie riešenie na uspokojenie ak ste obráťte sa na nás !

2. Môžem dostať opravu, záruka?

Máme záruka 6 mesiacov v Číne, ale aj v niektorých krajinách www.tantra-egypt.sk ponúka Jeden rok náhradné záruky vo vašej krajine.

3. O produkte obrázok

V opis fotografie, ktoré ukazujú výrobok,ktorý je z oficiálnej webovej.Fotografiu, ktorá bola upravená ukázať to najlepšie produktu.Je to len pre referenčné účely. Podrobnosti sa musí vzťahovať na reálny objekt, fotografiu.

4. O Skladovanie:

Skutočná k dispozícii je skladovanie menej,dôvod je, že softvér konfigurácia bude zaberať časť skladovanie.Nemôžeme akceptovať spor RAM/ROM rozdiel.

5. O doprave čas a spôsob?

Niektoré naše výrobky sú sklady, v Rusku a Spojených Štátoch。 a tovar zasielaný z Číny sú vybrané ako www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava. Tento logistika je www.tantra-egypt.sk logistiky, Odhadovaný čas doručenia je možno 10-35 dní (v Rôznych krajinách potrebujú Čas doručenia nie je rovnaká). čo je veľmi bezpečné a rýchle, a je zaručené, že ak je tovar poškodený, alebo stratený a nepodarí prísť do 60 dní, Plnú náhradu, ak produkt nie je prijaté viac ako 60 dní .

Ak nemôžete prijať to, prosím, nenechajte ho objednať.

Štítky: pc tablet, Tablet, farba tablet samsung, dieťa hrať, švédsko, cartao google play darčekové karty, android tablet, tablet poznámka 10, samsung tablet, bdf tablet.


( 3 Hodnotenie )

Počet