Spúšť Pištole Striekacie Rukoväť Diely na Záhrade Burinu prípravky na Kontrolu Škodcov Postrekovač Príslušenstvo Poľnohospodárstvo Lesníctvo Domov Spravovať Nástroje

€9.35


Funkcie:

ROZŠÍRENÉ MATERIÁL: Pevné Brass zbraň telo a Adjustabler tryska, vyrobené zo 100% kov Mosadz postavený, hrdzi a korózii odolný, odolný a silný.

NASTAVITEĽNÉ SPREJ VZOR: Flexibilné a nastaviteľný prietok vody sa pohybuje od jemnej hmly , stredne sprej alebo jet stream otáčaním hlavy hadice postrekovač zľava doprava. (Poznámka: bez elektriny a žiadna sila, tlak, závisí na vašom tlaku vody, žiadne extra tlak.)

ŠIROKÝ ROZSAH POUŽITIA: vysokotlaková pištoľ rukoväť postrekovač vo viacerých Striekanie Režimy pre umývanie auta, zalievanie rastlín a kvetov vo vašej záhrady a trávnika, čistenie chodníka/vozovky, čistenie podlahy/balkón/sklo a kdekoľvek, ktoré sa nemôžete dostať blízko, dokonca môže byť použitý pre vaše zvieratá a psy' sprchovacím kútom, plniť rôzne potreby pre zalievanie a čistenie, užiť si zábavu s pranie,čistenie a zalievanie.

Package:

1 ks Spúšť Pištole Striekacie

SHIPPMENT

1.Všetky výrobky, ktoré budú zabalené v profesionálnej úrovni

2.Pošleme na svoje pozemky, do 7 pracovných dní po platba potvrdená.

3.Nie sme zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

ZÁRUKA

1.Jeden rok záruku na všetky naše produkty a všetci budú testované aj prísne pred odoslaním.

2.Ak nie ste spokojní, keď ste zobraziť produkty, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť.

Spätná VÄZBA

1.Ak ste spokojný s našim výrobkom a survice,prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star review;

2.Ak nie ste spokojní s našimi službami, alebo akýkoľvek iný problém,kontaktujte nás, prosím, pred odchodom spätnú väzbu a my vám riešenie problému okamžite.

Štítky: brúska bylina, bicykel nástroje dreva, postrekovač, elektrické burín postrekovač, Záhradný postrekovač, jarné spustenie postrekovač, ručný postrekovač, brúska burín, 2 burinám, prilba s oka.


( 1 Hodnotenie )

Počet