Nízky Tlak Chladenie Aeroponické Misting Tryska, 1/8"polypropylén Moisturing Micro postrekovačom, Anti-Drop hmlový postrek s filtrom

€35.02


Produkt: 1/8" FE Anti-drop misting postrekovačom, nízky tlak, čierna farba, PP, hmlu, tryska s filtrom

Informácie o produkte:

Materiál: PP

Sprej uhol: 80-90 stupňov

Prietok: 1.6-3.4 L/H

Tlak: 3-14 kg

Striekanie pokrytie: 3-4 metrov štvorcových

Chladenie schopnosť: 5 až 10 stupňov

Dizajn, Funkcie

1. Všetky diely sú presne vyrobené, kvapôčky veľkosti je asi 20 až 40 mikrónov.

2. Sitko vo vnútri Plastových Hmly Tryska by mohla zaručiť č-upchávaniu blokovaný a odolnejšie .

3. Anti-drop po stop sprej.

4. Jednoduchá inštalácia, priateľská v prostredí.

Aplikácie

Tento FE tryska je široko používané na chladenie a zvlhčovanie v priemysle, poľnohospodárstve, krajinných striekanie, atď. Údaje sú nasledovné:

Priemysel

· Zvlhčovanie v textilné mlyn budovy,cigariet factory buiding,elektronické factory buiding,papiereň budovy,tlač dom budovy,auto povlak rastlín stavebné,drevo/nábytok spracovanie pôvodné budovy,výbušné plán budovy a tak ďalej.

· Chladenie v elektráreň budovy a železiarňach budovy.Zvlhčovanie a chladenia vo varení a stravovacie služby.

Poľnohospodárstvo

· Zvlhčovanie a chladenie v refrigeratory,skleník,živočíšna výroba,rastlinné škôlky,jedlé huby pestovanie ovocia-zeleniny, pestovanie,elektrostatické prevencie,dezinfekcia,haze zranenia ovládanie,prach obmedzenia.

Šírku postreku

· Hmla striekanie z tryska ako cloud,plávajúce s vetrom vo vzduchu,niekedy viditeľné,a niekedy sa vytráca,veľmi krásne.Medzitým,existuje veľa negatívnych iónov v spreji častice,ktoré môžu zvýšiť oxvgen obsah vo vzduchu,takže väčšina prostrediu-environmentálna miesto na život.

Štítky: aeroponické postrekovač, micro postrekovač, atóm tryska, aeroponické postrekovač hlavy, micro hmly, anti fog sklo sprej, micro zavlažovania, tryska hmla nízky tlak, hmla postrekovač, easirco.


( 0 Hodnotenie )

Počet