Atomizing Postrekovač Nano Pary Dezinfekcia Striekacia Pištoľ Dotykový Displej Bezdrôtový Rozprašovač Stroj Modré Svetlo Sanitácie Fogger Stroj

€10.49


Na 250ml postrekovač je Inteligentný Dotykový Displej.

Postrekovač používa 75% alkoholu kvapaliny alebo zriedený dezinfekčný prostriedok.

Popis:

Sanitácie Postrekovač, vnútorné/vonkajšie elektrické dezinfekcia stroj dokáže vyrobiť dezinfekcia hmly zriedeným dezinfekčný prostriedok, ktorý môže hlboko dezinfikovať a čistia vzduch, a zlepšiť vzduchu prostredia. to môže byť použitý v kancelárií, domy, izby, reštaurácie atď. na dezinfekciu.

atomizing izbovej teplote dezinfekcia: Normálnu teplotu, dezinfekcia si chemických komponentov a nevytvára toxické plyny.

Bezdrôtová nabíjateľná: Dezinfekcia vzdialenosť je už nie sú obmedzené. Vstavanú batériu, môžete ísť kdekoľvek, keď je plne nabitá.

Kompaktné telo umožňuje, aby ste sa cítili pohodlne, s konštrukciou rukoväť, ľahko sa prenášajú, môžu byť používané v domácnostiach a kozmetické salóny.

Postrekovač sa môže využívať nie len pre domov, miestnosti, kancelárie, verejné priestory, a oblečenie, dezinfekcia, ale tiež môžu byť použité pre starostlivosť o pokožku a vlasy starostlivosť.

Špecifikácie:

Prepnúť typ: dotykový spínač

Sprej vzdialenosť: 1.5/2 m (nastaviteľné)

Názov produktu: USB nabíjanie postrekovač

Menovité napätie: 110V-240V

Nabíjanie vstupné napätie: 5V / 2A

Výkon: 16W

Kapacita batérie: 4800mAh

Pracovný čas: 70 minút nepretržite

Rýchlovarná kanvica objem: 250ml

Nabíjací port: Typ C

Veľkosť produktu: 22.8x7.4x20.7 cm

Hmotnosť výrobku: 0.45 kg

Package Zahrnuté:

1 Kus Pary Postrekovač

Poznámky:

Prosím, dovoľte 1-3 chyby na skutočný rozmer vzhľadom na ručné meranie! Ďakujeme !

Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás pred ochodom negatívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili .

Ďakujeme vám za vašu pozitívnu spätnú väzbu a podporu, prosím, neváhajte kúpiť!

DÚFAM, ŽE MÁTE PRÍJEMNÉ NAKUPOVANIE!!!

Mimochodom, ak sa vám páči náš obchod, prosím, pridajte si náš obchod do Obľúbených Obchodov. Môžete si naše Nové príchodu a Zľavy informácie v čase.

Štítky: dezinfekcia vody, vzduch vlasov stroj, fogger ultrason, Záhradný postrekovač, dezinfekčné prostriedky postrekovač vody, ručný postrekovač, nestriekajte vodu postrekovač, m1911 pištole, prenosné dezinfekčný sprej, fogger.


( 1 Hodnotenie )

Počet