800 ML Bezdrôtové Elektrické Sanitizer Postrekovač, Dezinfikuje Modré Svetlo Nano Pary Striekacia Pištoľ Sterilizáciu Nano Striekacia Pištoľ Pre Domáce Kancelárie

€15.36


Odrážky: 1、Pomáhať Sterilizácia Funkcia: Vybavený 8 druhov silné svetelné častice, ktoré môžu účinne pomáhať sterilizácia funkciu. Tradičné teplota atomizáciu dizajn je bezpečnejšie ako vysoká teplota atomizáciu! Postrekovač nielen vďaka zloženie tekutý liek, účinnejšie, ale tiež zabraňuje generácie škodlivých plynov.

2、Dobré Rozprašovač: 2600MAH lítiové batérie, napájaný bezdrôtový Nano elektrický nástroj, nabíjateľná 2H, nepretržitá pracovný čas až 3H! Bezpečné a pohodlné! 110V-240V univerzálne napätie.

3、Vysoký Výkon: High-kvalitné Nano trysky, pomocou PA vysokej teplote odolné materiály, rýchlo zahmlievaniu, veľké množstvo z hmly, môžete rýchlo hydratujú vlasy, upraviť výšku hmly, cez tlačidlo na ovládanie využívať čas! 2M efektívny dosah.

4、Veľké Spreja: S 800ml spreja dizajn, je možné dezinfikovať väčšiu plochu naraz! Odnímateľný medi trysky a vnútorné vzduchové potrubia sú všetky anti-upchávaniu dizajn, viac odolné! Vstavaný kvapaliny filter!

5、Široko Používané: okrem baktérií, vírusov a odstránenie zápachu v domy, školy, firmy, doprava, atď. Môžete pridať aj iné kvapaliny na spreji záhradných rastlín; okrem toho môže byť tiež použitý v salóny s cieľom hydratovať vlasy a starostlivosť účinok.

Špecifikácie:

Bezdrôtový dizajn: nie je obmedzená podľa vzdialenosti.

Odnímateľný nástavec: zabráňte predmety z upchávaniu.

Modré LED silné svetlo: komplexnejší dezinfekcia

Veľká kapacita nádoby: 800 ml, to môže trvať 20 minút.

Silný vytrvalosť: jedno nabitie trvá 3 hodiny.

Dezinfekcia: odstránenie zápachu môže byť potrebné dezinfikuje a čistí, čerstvé a efektívne po dobu 15 minút.

Platné miesta: vhodný pre záhrady, spálne, obývacie izby, kancelárie, továrne a iné miesta.

Balenie Zoznam:

1*Dezinfekcia Postrekovač

1*800 ML Nádoba na Fľašu

1*Nabíjací Kábel

1*Manuál

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: olej postrekovač, dezinfekcia vody, postrekovač, Záhradný postrekovač, dezinfekčné prostriedky postrekovač vody, m1911 pištole, prenosné dezinfekčný sprej, elektrické dezinfikovať striekacie pištole, modrá ucho, silikónové dezinfekčný prostriedok postrekovač.


( 0 Hodnotenie )

Počet