Jóga Športové Nástroje 11 Ťahať Lano Fitness Športové Odolnosť Kapely Vyhovovali Školenia Jogy Pás Gym Fitness Zariadenie, Jóga Odolnosť Kapely

€8.68


Funkcie: 1. Hrubé elastické kapely navrhnuté tak, aby boli trvanlivé a pohodlné. 2. Môžete sústrediť na svoj výkon bez strachu z poranenia. 3. Texturovaného povrchu pre profesionálne telocvični použitie. 4. Ideálny pre pretiahnutie a flexibilitu. 5. Ideálny pre cross-fit ,joga a fitnes. Popis: 1. Je mäkké a pohodlné, má dobrú pevnosť vlastnosti, dobrá odolnosť, nie je ľahko deformovaný, a je trvalé. 2. Nemusíte vybrať umiestnenie pre šport, môžete použiť tento produkt kdekoľvek, na splnenie telocvični kedykoľvek a kdekoľvek. Špecifikácie: Farba: žltá,zelená,červená, modrá, čierna Materiál: 100% latex Atribút: Čierna ----1.12 m----35lb Modrá----1.12 m----30 lb Červená----1.12 m----20 lb Zelená----1.12 m----15 lb Žltá----1.12 m----10 lb Package Zahrnuté: 2 x rukoväť 2 x nohy krúžok 1 x dvere pracky 1 x prepravný vak 5 x ťahať lano Poznámky: Vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Štítky: nástroje prenosné športové, oblek jogy, telocvični súbor, fitness pásma fitbit, lepidlo pásma fitness, pásma fitness bolesti, cvičenia pásma fitness, dieťa športové nástroj, pre jogy oblek, nástroje jednorazové športové.


( 1 Hodnotenie )

Počet