Farma postrekovače 360 stupňov, rotačné postrekovače s podporou Trávnik Na zavlažovanie a zavlažovania v orchard park 10pcs

€6.40


100%, úplne nové trysky, ktoré môžu byť zapojené do série Špecifikácia: 1/2" závit, Pripojenie hadice: 1/2" hadice vnútorný priemer je asi 12 mm 3/4" hadice vnútorný priemer je asi 17 mm Tryska závit: 1/2 " Tryska polomer 7-12 m Pracovný tlak 1.5-4 kg Prietok 0.8-2 kubických metrov/hod Balenie číslo: 10pcs funkcia: je vyrobené z ekologicky šetrných materiálov, priamo pokrýva striekanie oblasti, striekanie vody šikmo, a potom kape na zem ako dážď (semi-rozdrobených), ktorá nebude mať vplyv na tlak vody na plodiny, zelenina a iné rastliny! Striekanie oblasti. Sprej výška môže byť nastavená voľne Rozsah použitia: Poľnohospodárstvo, sadov, trávniky, záhrady, rastliny, záhradníctvo, vily, priemyselné zavlažovanie a zelená spoločenstiev! Tryska sa ľahko inštaluje a má dobré úsporu vody, výkon!

Štítky: záhradný závlahový systém, umelý trávnik, kovové mister, striekajúcej vode, pre prerezávanie vetiev, farma čerpadla, postrekovač vody, otáčanie čerpadla indikátor, mravec farmy, trávnik postrekovač.


( 0 Hodnotenie )

Počet