Odolnosť Kapely Fitness Cvičenie Nastavenie Rukoväte Vytiahnuť Elastické Band Cvičenie Door Anchor Trubice Školenia Kit Členok Popruhov Zariadenia

€14.64


【1] vyzýva 5 farebne odlíšené PÁSMA ZAHRNUTÉ – Žltý (10 lbs), Modrá (15 kg), Červená (20 lbs), Modrej (25 kg), Čierna (30 libier), všetky kapely sú 48" v dĺžke, a môže byť používaný samostatne alebo naskladané v akejkoľvek kombinácii maximálne ekvivalent 100Ibs. Každý odolnosť kapely sú farebne odlíšené pre okamžité poznateľnosť, ale stále sme štítok každý s ekvivalent hmotnosť pre vaše pohodlie.

【2] vyzýva DOSIAHNUŤ VAŠE CIELE KDEKOĽVEK: SMAID | Odolnosť Kapely sú určené pre mužov a ženy všetkých fitness cvičenie.použiť ich pre všeobecné cvičenie, strečing, silový tréning, výkon hmotnosť programy. Súčasťou carry taška je to jednoduché, aby sa váš pásma s vami a robiť akékoľvek cvičenie ďaleko od domova, alebo vo vašej domácej posilňovne. Nie je nič, čo dokáže udržať si späť od dosiahnuť vaše fitness ciele.

【3] vyzýva SKVELÉ PRE VYNIKAJÚCE celého TELA CVIČENIE: Odolnosť Kapely Nastaviť . S týmto cvičením Kapela Kit budete môcť mať Plné Telo Cvičenie a trénovať svoje nohy, ramená, paže ,členky a stomachand viac. Tón vášho tela, schudnúť, získať výsledky, zostať fit a dosiahnuť fitness ciele, ktoré sa usilujú o!

【4] vyzýva POUŽÍVA NA CVIČENIE A FYZIKÁLNEJ TERAPIE: Zatiaľ čo tieto odolnosť kapely sú často používané pre šport a fitness .Naťahovacie Cvičenia, Crossfit, Fitness, Pomätenosť, P90X alebo ďalšie vzdelávacie programy. Ale to je tiež používa veľa pre Fyzikálnej Terapie, Obnovu alebo na zvýšenie Mobility. cvičenie kapiel sú cielené pre viac silový tréning.

【5] vyzýva 100% ZÁRUKA SPOKOJNOSTI - garantujeme NAŠIM ZÁKAZNÍKOM 100% SPOKOJNOSŤ S NAŠIMI PREMIUM Odolnosť Kapely Set ! SMIAD je určená na riešenie akéhokoľvek produktu/služby vydáva a je zameraný na dosahovanie 5 hviezdičkový zážitok pre všetkých kupujúcich

Štítky: šport odolnosť trubice, telocvičňa noha popruh, elastické kapely učebné prístroje, 9mm matica, Garniža, kapela odolať, zelená fitness auta, šport muscul, členok vrecia, bar vytiahnuť.


( 2 Hodnotenie )

Počet