12pcs/veľa Farebné Chevron Papier Popcorn Boxy Pop Corn Prospech Tašky pre Cukrovinky, Pochutiny, Svadobné Dekor Narodeninovej Party Dodávky

€2.67


100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné

Jednoduché použitie a veľmi krásna.

Môžete dať popcorn do nej, keď si pozrite film.

Moderný, ľahký a príjemný vzhľad

Naplňte svoje obľúbené sladkosti, aby sa roztomilý prekvapenie box pre vaše hostí

O "NEVYHNUTNOSTI" fashion box pre vašu svadbu alebo párty!

Stav: úplne nové

Materiál: Karta Papier

Veľkosť: cca 7 x 5 x 1,5 cm

1 palec=2.54 cm

Množstvo: 12 ks candy boxy

Drahý priateľ:

Ak sa rozhodnete, logistika, prosím, pozrite sa na prepravnom čas a sledovanie informácie. Pretože niektoré z nich sú untrackable. Napríklad: 1.Untrackable spôsob dopravy :"Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus"."Correos Ekonomiky"."Royal Mail Ekonomiky".4PX Singapur Post OM Pro".atď. (Bežne dodanie je o 60 dní, ak sú v naliehavo potrebuje, prosím, vzhľadom predtým, než si objednal.) 2.Ak ste v naliehavo potrebujú produktu, láskavo prosím, vyberte si Čína Príspevok Air Mail, www.tantra-egypt.sk Štandard Premium prepravy alebo iné express, ako je DHL,EMS,UPS a pod. 3.Ak ste súhlasíte s našimi dodacia lehota, prosím neotvárajte spor ľahko, vaše pochopenie je vysoko cenený. 4.Žiadny problém, splnili ste sa radi riešiť. Ak máte akékoľvek otázky alebo otázky o dropshipping a veľkoobchod, prosím neváhajte a kontaktujte nás, radi by sme vytvoriť dlhodobý obchodný vzťah s vami. Váš súhlas je náš pohyb urobiť lepšie. Veľká vďaka za vašu podporu. S priania.

Štítky: lama papier taška, pro popcorn maker, muži prospech tašky, stojan, die papier, box packag, veľké pop corn, doska občerstvenie, chevron prúžok, wal papier biely.


( 2 Hodnotenie )

Počet